Gamepower servise nasıl ulaşırım?

At gitsin bence uğraşmaya değmez 6 ay beklettiler beni Gamepower pişmanlıktır xd.
 
Kendiniz tamir edebilirsiniz. Sanırım klavyeniz mekanik. Bozuk switchlerin içine ve yanlarına 3-4 damla civarı kolonya damlatın. Kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Düzeliyor, denendi. Kendi Motospeed klavyemde kullanmıştım ve işe de yaramıştı.
 
Ulaşmaktan vazgeçtim, klavyenin switchinin üstünde açık bir bölüm var oraya uzun uzun 1 dakika boyunca üfledim düzeldi sanırsam toz vardı gitti.

Zaten ulaşana kadar yeni klavye icat edersin. Arkadaşta Jd'nin parçalı olan faresinden vardı bozuldu gönderdiğinde ise kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler.
 
Hocsm baya anakarta mı dökeceğim, kısa devre yapıp bozulmaz mı ya da oksitlenme vs.? tuş bu şekilde, kolonya damlatırsam bozulmaz mı?
 

Dosya Ekleri

  • 16079644955841320415732.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 329
Hocsm baya anakarta mı dökeceğim, kısa devre yapıp bozulmaz mı ya da oksitlenme vs.? tuş bu şekilde, kolonya damlatırsam bozulmaz mı?
O switchin üstündeki boşluğa 2-3 damla akıt hocam kolonyayı. WD-40 falan varsa daha iyi olur tabii. Genellikle olmadığı için ben kolonya söylemiştim. Kolonyayı o taraflara ve yanlarına 3-4 damla damlatıp kurumaya bırakın. Ben bu yöntemi uyguladığım klavyeyi artık kullanmadığım için 7-8 damla döküp abanmıştım switchlere. Yaklaşık 1 yada 1.5 saat kurumaya bıraktım ve test etmek için bilgisayara bağladığımda sadece ESC tuşu hariç hepsi çalışmıştı. Sizin sorununuz da çözülecek diye düşünüyorum. Bende kısa devre falan yapmadı. Dilerseniz şu konuyu inceleyebilirsiniz.
 
Yani direk ışığı yansıtan ampulun olduğu üst kısımdaki açıklığa dimi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_25.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 319

Kolonya fark eder mi yoksa sadece limon kolonyası için mi geçerli?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…