Gamepower servise nasıl ulaşırım?

Kolonyadan ziyade yağsız devre kartı temizleyici sprey alıp sıkın. Kuruduğunda arkada kalıntı bırakmasın. Anakartımın işlemci soketinden, işlemcinin pinlerine kadar termal macun bulaştırmıştım bununla sorunsuz temizledim. (Ben N11'de görüp evime yakın büyük bir hırdavatçıda aynısını 13₺'ye bulup almıştım.)

WD40 kullanmayın. Çünkü WD40 yağlıdır. Yağ ise bilindiği üzre elektriği iletir. Kısa devre yaptırabilirsiniz.

Çok sıkmama gerek yok değil mi hocam?

Yok. Sıkıp bir bezle silin. 1 2 dakika tam kurumasını bekleyin. Peçeteyle silmeyin yoksa peçete ıslandığı için ufalanıyor.
Switchin üstüne sıkacağım ancak anakartına girmesi sıkıntı oluşturmaz mı, 1-2 dakikada anakarta giden sıvı kurur mu? Kontak temizleyici hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden soruyorum kusura bakmayın .

Ben direkt anakartımın işlemci soketine sıkmıştım. Hatta termal macun donduğu için kutunun 4'te 1'ini boşaltmıştım sorun olmadı. Zaten sıktıktan 5 saniye sonra uçuyor.

Ben direkt anakartımın işlemci soketine sıkmıştım. Hatta termal macun donduğu için kutunun 4'te 1'ini boşaltmıştım sorun olmadı. Zaten sıktıktan 5 saniye sonra uçuyor.
Tamamdır hocam switchin etrafına hafiften ve üstten tam olarak switche sıkacağım, teşekkürler. Ayrıca bu sıvı ile anakartımdaki tozları silebilir miyim? Sıkıp bez ile mi sileceğim onu da?

Tamamdır hocam switchin etrafına hafiften ve üstten tam olarak switche sıkacağım, teşekkürler. Ayrıca bu sıvı ile anakartımdaki tozları silebilir miyim? Sıkıp bez ile mi sileceğim onu da?
Ben anakartı kasadan söküp, dik tutup üzerine bunu boca etmiştim. Resmen karttan aşağı damlıyordu. Sıktıktan sonra bir bezle üzerinden geçmiştim.

Selam.
Benim Gamepower Medusa kulaklık ses vermiyor. Nasıl teknik servise ulaşip garantiye gönderebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…