Gamepower Sonic T80 alınır mı?

Bütçe
6000

skayaetin

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Gamepower Sonic T10
Merhaba, günlük kullanımda laptopa bağlamak amaçlı bir monitör arayışına girdim ve gözüme F/P oranı ile bu model çarptı. Fiyatına göre sunduğu özellikler çok iddialı görünüyor. Bazı durumlarda ekranı ikiye bölerek de kullanabileceğim için 27 inç tercih etmek istedim. Arada FPS oyunlarına da giriyorum ms ve Hz değerleri de başarılı görünüyor. Kullanıcı yorumlarınızı dinlemeye veya bu fiyat bandında önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değilmi senin istediğin? 3.6K fiyatı var.
Monitör ismini yanlış girmişim başlıktaki üründen bahsediyordum Gamepower Sonic T80 modeli

Hem, başlığa bakmamışım. Yinede gamepower, rampage vs gibi markalara 6K para vermek gereksiz.
Onun yerine bütçen çıkarsa;
Bunu önerebilirim, 240 hz ekranı var.
Buda var, 165hz ama 2K ekran. Bütçeni aşıyorlar o yüzden önemsemeyebilirsin bu önerileri. Monitörlarde bütçeni 7K yapmadığın sürece çok fark olmuyor. Attığım 256F işini görür.

2K çözünürlükte hemde ips. Ama 75hz. Yani, eğer fps oyunları değilde hikayeli oyunlar(grafik ağırlıklı) oynuyorsan sorun olmaz.

Hem, başlığa bakmamışım. Yinede gamepower, rampage vs gibi markalara 6K para vermek gereksiz.
Onun yerine bütçen çıkarsa;
Bunu önerebilirim, 240 hz ekranı var.
Buda var, 165hz ama 2K ekran. Bütçeni aşıyorlar o yüzden önemsemeyebilirsin bu önerileri. Monitörlarde bütçeni 7K yapmadığın sürece çok fark olmuyor. Attığım 256F işini görür.

2K çözünürlükte hemde ips. Ama 75hz. Yani, eğer fps oyunları değilde hikayeli oyunlar(grafik ağırlıklı) oynuyorsan sorun olmaz.
Haklısınız MSI monitör işimi görecektir teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı