bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.633 Makaleler 9 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #21 QuestKnight dedi: G-Sync ve free-Sync bulunuyor mu? Ben göremedim. Genişletmek için tıkla... İkisi de var. FreeSync destekli monitörde G-SYNC'te açabilirsin. Technopat'ın rehberi bile var. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliği nasıl açacağınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Zaten piyasadaki monitörlerin büyük birçoğunluğu bu şekilde G-SYNC kullanıyor. Modül bulunan monitör sayısı oldukça az. Son düzenleme: 6 Mayıs 2025
QuestKnight dedi: G-Sync ve free-Sync bulunuyor mu? Ben göremedim. Genişletmek için tıkla... İkisi de var. FreeSync destekli monitörde G-SYNC'te açabilirsin. Technopat'ın rehberi bile var. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliği nasıl açacağınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Zaten piyasadaki monitörlerin büyük birçoğunluğu bu şekilde G-SYNC kullanıyor. Modül bulunan monitör sayısı oldukça az.