Rehber Gamepower Sonic T80 hakkında

Makaleler
10
Daha fazla  
Bu monitörün panel bilgisi PC hocası tarafından paylaşılmıştı ama detaylı incelemesini göremediğim için yorum yapamıyordum. Panel modeli BOE markasına ait MV270QHM-NF5 modeli. Bu panelde kullanılan arka aydınlatma panele tümleşik, arka aydınlatması panele tümleşik olan modeller çok yakın sonuçlar verir.

ASUS ROG STRIX XG27ACS modelide Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor. Yani çok yakın sonuçlar vereceği anlamına geliyor. ASUS incelemelerde ortalama %93-95 DCI-P3, %130sRGB ve %70 rec 2020 çıkan bir model. Yani oldukça doygun renk gamutuna sahip. Parlaklık ise 390nit civarı çıkıyor, yani yüksek bir maksimum parlaklığa sahip. Kontrast oranı ise 900:1-950:1 civarı çıkan bir model, yani biraz zayıf. Hareket performansı açısından ASUS oldukça iyi, burada piksel OverDrive optimizasyonu da devreye girdiği için biraz farklılıklar olabilir.

Tabii bunların yanında kalibrasyon, ekstra özellik, piksel OverDrive optimizasyonu, yazılım, garanti, işçilik, ergonomi, malzeme kalitesi vb farklılıklarda olacak. Bu arada bu panelin üretimi durdurulmuş, hala 4 tane tedarikçi ve 5 adet stok olduğu belirtiliyor. Markalar önceden alıp stoklamış da olabilir. Üretimi bitti diye ellerinde panelin olmayacağı anlamına gelmiyor, sonuçta bizim gibi 1 tane satın almıyor bu markalar.

Paneli öğrenmek için kullandığım kaynaklar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ktc H27 de aynı fiyatlarda dolaşıyor. 1440p için bu monitör fiyatları gerçekten çok uygun.
Ben 1 sene öncesine kadar 1080p AOC 27G2SPU aldım. Keşke biraz daha bekleyip bunlara yönelseydim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı