Yurinho61 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #11 omersseven dedi: GamePower Suki TKL Mekanik Black Outemu Switch Puding Keycaps İngilizce Q USB Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilek destekli arıyorum ve tasarımı hoşuma gitti. Ama önemli olan performans. Sizce nasıldır? Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum gayet güzel bir klavye
omersseven dedi: GamePower Suki TKL Mekanik Black Outemu Switch Puding Keycaps İngilizce Q USB Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bilek destekli arıyorum ve tasarımı hoşuma gitti. Ama önemli olan performans. Sizce nasıldır? Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum gayet güzel bir klavye
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #12 Kesinlikle hayır.
G grkns Megapat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #13 Yurinho61 dedi: ben kullanıyorum gayet güzel bir klavye Genişletmek için tıkla... klavyeyi hala kullanıyor musunuz ? switchleri sessiz mi ? tavsiye eder misiniz ?
Yurinho61 dedi: ben kullanıyorum gayet güzel bir klavye Genişletmek için tıkla... klavyeyi hala kullanıyor musunuz ? switchleri sessiz mi ? tavsiye eder misiniz ?
Yurinho61 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #14 grkns dedi: klavyeyi hala kullanıyor musunuz ? switchleri sessiz mi ? tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bence sessiz değil. Bi de sert bastığında yaylardan gelen az bir ses var. Benim için problem değil bunlar ama senin için problem olabilir. Bence gayet keyifli bi klavye. Ama İlerde klavye almaya ömrüm yeterse yumuşak pedli olanlardan tercih ederim.
grkns dedi: klavyeyi hala kullanıyor musunuz ? switchleri sessiz mi ? tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bence sessiz değil. Bi de sert bastığında yaylardan gelen az bir ses var. Benim için problem değil bunlar ama senin için problem olabilir. Bence gayet keyifli bi klavye. Ama İlerde klavye almaya ömrüm yeterse yumuşak pedli olanlardan tercih ederim.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #15 Asla, asla ve asla alınmaz.