Gamepower Suki TKL yerine Aula F5 alınır mı?

Jacopn1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım klavye Gamepower Suki TKL. 1000TL'ye almıştım, şu ana kadar da bir problem yaşamadım.

TikTok'ta gezerken Aula F75 klavyesi karşıma çıkmaya başladı. Klavyenin fiyatı Temu'da indirimle 500TL, ben 800 liraya klavye ve kulaklık standı alabiliyorum.

Arkadaşıma kendi klavyemi 800TL'ye satıp almayı düşünüyorum, bugün son gün.

Sorum şu, Aula F75 alınır mı? Kendi klavyemden iyi mi? Aula F75 hotswap olduğu için arkadaşım switchlerinin çabuk bozulcağını falan söyledi, doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum şu, Aula F75 alınır mı? Kendi klavyemden iyi mi? Aula F75 hotswap olduğu için arkadaşım switchlerinin çabuk bozulcağını falan söyledi, doğru mu?
Aula F75 alınır, bu fiyatta rakipsiz bir klavye. Şu an kullandığın klavyeden gerek yapı, gerekse switch kalitesi olsun çok daha üstündür. Hotswap olduğu için çabuk bozulmaz, arkadaşınız biraz sallamış. Ki bozulsa bile hotswap olduğu için tek bir switchi değiştirip sorunu ortadan kaldırabilirsiniz, lehimli klavyeler gibi bir switch bozulduğunda klavyeyi çöpe atmazsınız.

Teşekkür ederim detaylı anlattığınız için kafamdaki sorular çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…