İnsanlar Gamepower'i kötülüyor ama ürünleri bence gayet fiyat performans birçok ürününü de kullandım. Tek sorun yaşadığım ürünü Ogre basmama sorunu yaşıyordu onun dışında aktif olarak monitörünü kullanıyorum memnunum, Saber RGB de kullandım yıllarca üstüne meşrubat, kola dökülmesine rağmen sorunsuz çalıştı.
Genel olarak kalitesiz ürünler yapıyorlar, mesela bende saber kullandım, yay sesi desen var, Outemu zaten hissiyat berbat, çok ucuz olmadığı sürece alınmaz Gamepower ürünleri.
Monitörü açmaya ne gerek var ne saçma bir cümle bu? Siz lafını yaptığınız her şeyin içini açıp bakmış mısınız kendinize sorun bir ilk önce.
Markanın en kaliteli monitörü olabilir. Bizde biliyoruz Gamepower'ın kaliteli bir marka olmadığını fakat markalarda iyi işler çıkartabiliyor, gözünün kapalı anında diss atmak yerine modeli inceleyin. Panel markası BOE gayet sağlam bir monitör.
Genel olarak kalitesiz ürünler yapıyorlar, mesela bende saber kullandım, yay sesi desen var, Outemu zaten hissiyat berbat, çok ucuz olmadığı sürece alınmaz Gamepower ürünleri.
Zaten dediğim gibi fiyat performans ürünü bunlar. 10 lira verip 50 liralık ürün kalitesi ve hissiyatı beklememek lazım. Sorun çıkartmadığı sürece görevini başarıyla yapmış oluyorlar.
Monitörü açmaya ne gerek var ne saçma bir cümle bu? Siz lafını yaptığınız her şeyin içini açıp bakmış mısınız kendinize sorun bir ilk önce.
Markanın en kaliteli monitörü olabilir. Bizde biliyoruz Gamepower'ın kaliteli bir marka olmadığını fakat markalarda iyi işler çıkartabiliyor, gözünün kapalı anında diss atmak yerine modeli inceleyin. Panel markası BOE gayet sağlam bir monitör.
Sonuç olarak alınmayacak bir monitör değil, konu Samsung'ya da Lenovo değil. Gamepower T80 alınır mı? Cevabı da evet alınabilir kaliteli bir monitör markasının aksine.
Zaten dediğim gibi fiyat performans ürünü bunlar. 10 lira verip 50 liralık ürün kalitesi ve hissiyatı beklememek lazım. Sorun çıkartmadığı sürece görevini başarıyla yapmış oluyorlar.
İşte dediğim şey şu, F/P değiller hocam bence. Mesela saber stokta yok ama 1600 TL'ymiş, 1600TL'ye alınabilecek çok daha kaliteli alternatif klavyeler var. Örnek verdim sadece genel olarak durum böyle zaten.
10 verip 10 performans almak varken 10 verip 5 performans almaya bence gerek yok. Gamepower hiçbir zaman kullanmadım. Ama arkadaşlarımdan deneyimledim. Ve gerçekten kötüler.
Sonuç olarak alınmayacak bir monitör değil, konu Samsung'ya da Lenovo değil. Gamepower T80 alınır mı? Cevabı da evet alınabilir kaliteli bir monitör markasının aksine.
Ya gidip Samsung, Lenovo almak varken Gamepower mı alacak bu adam, bir de 7K bayılacak o monitöre .
Kulaklığınıda kullandım, sadece bir örnekti. Çevremde de kronik sorunları yaşayan bir sürü insan var, kötülediğin markalar cidden güldürüyor ya. Bana sataşma dostum artık, uzak dur.