Gamepower T80 Sonic vs Dell 2724D

PC Hocası'nın videosundan görmüştüm ve hiç fena gözükmüyordu. Kullanım deneyim yok fakat çok yakın zaman içinde 2K monitör bakıyordum. Ben tercihimi MSI G274QPF E2 fakat fiyatları çok artmış kısa bir sürede değerlendirmeyin. Alım sürecinde Dell G2724D'ye de bakmıştım ve çok fazla olumsuz yorum hatta birkaç yerde ilk çıktığındaki panelden daha kalitesiz panel kullandıklarını söyleyen arkadaşlar vardı.

Bence iki monitör arasında çok çok büyük farklar yoktur. Benim için en önemli farkları Pivot özelliğinin Dell'de bulunması büyük artı. Fakat ikisi de VESA desteği sunuyor. Monitör koluyla diğer monitörü de daha kullanışlı hâle getirebilirsiniz. Aradaki fiyat farkı değer mi bence değmez. T80 alırdım.

Başlıkta yazdığı gibi sizce tüm etkenler göz önünde bulundurularak hangisi daha iyi olur?
Dell'i bilmem ama Gamepower monitörler çok kumardan farksız ürünler. Ghosting, ışık sızması genel olarak karşılaşabilme olasılığınızın yüksek olduğu şeyler.

Dell'i bilmem ama Gamepower monitörler çok kumardan farksız ürünler. Ghosting, ışık sızması genel olarak karşılaşabilme olasılığınızın yüksek olduğu şeyler.

Kesinlikle katılıyorum. O yüzden Amazon'dan almanız daha iyi olur ve sizin için bakarken Amazon'daki satıcı sıfır ölü piksel garantili başlığı atmış. Bir inceleyin isterseniz.

Kesinlikle katılıyorum. O yüzden Amazon'dan almanız daha iyi olur ve sizin için bakarken Amazon'daki satıcı sıfır ölü piksel garantili başlığı atmış. Bir inceleyin isterseniz.
Teşekkürler ilginiz için son olarak sizce indirimler için yılbaşı beklenmeli mi sizce yoksa bir an önce alınmalı mı?

Teşekkürler ilginiz için son olarak sizce indirimler için yılbaşı beklenmeli mi sizce yoksa bir an önce alınmalı mı?

Şu an aceleye çok gerek yok bence. Kasım indirimleri geçti zaten artan arttı kalan kaldı. Anlık günlük indirimleri kovalarsınız şansınıza belki olur yakalarsınız. Yoksa aceleye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı