Gamepower termal macun iyi midir?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Merhaba 3 yıldır temizlenmeyen termal macunumu ve stok fanı değiştireceğim birazdan değerlerini atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermal Grizzly , Cooler Master, Zalman gibi daha iyi macunlara bakın

Hocam fanın yanında çıkmıştı bilgisayar aldığımda hediye olarak gelmişti fan ile termal macun bende şimdi termal macun alacağımı sanmıyorum yoksa bende bulaşmak istemiyorum.

GP-TI3 THERMAL PASTE
13,5 W
diğer bilgileride isterseniz atarım.

Ne düşünüyorsunuz @azbirazanlayanbiri @EnFeu

Son düzenleme:
Termal macunda sadece ısı iletim katsayısına bakmayın çok yanılırsınız. O değeri gerçekten veren belli markalar var. Uzun süre gitmesi, kıvamı gibi şeyler de önemli. Gamepower gibi Çin menşei firmaların oem ürünlerini satan firmanın macununu cpu ya uygulamak mecburiyetten öte olmamalı.

Bütçeniz nedir söyleyin biz önerelim.

Genelde f/p oranı yüksek Artic Mx-6 öneririz ancak bütçe daha kısıtlı ise Phanteks gibi markaların ürünlerini tavsiye ederim

Hocam mecburiyetten süreceğim şimdilik soğutucunun yanında hediye olarak gelmişti, şu anda 95 dereceleri görüyorum en kötü macun bile yeterli olacaktır sonrasında MX6 almayı düşünüyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…