Gamepower Ursa alınır mı?

radaschumi

Kilopat
Arkadaşlar, fare ihtiyacım va.r İncehesap Gaming Gecesi'nde Gamepower Ursa indirime giriyor. Önerir misiniz? Fiyatı ne kadar olursa alınabilir?

Elim küçük tutuş şeklim palm grip.

Bir yıl kadar önce aldım ve gayet memnunum. Programı bence gayet yeterli. Hissiyatı da güzel.
Ben zamanında 160₺'ye almıştım son zamanlarda kontrol ettiğimde fiyatının 400₺'ye kadar çıktığını gördüm. Bence ortalama 200₺ bu mouse için yeterli bir miktar.

Benim aklımda o vardı net onu alacaktım bilgisayar önce gelince alamadım fakat bayağı araştırma yapmıştım çok iyi bir mouse terleme karşıtı ve kaliteli Gamepower zaten güvenilir marka almanı öneririm.

Hocam peki FPS oyunlarında bir anda arkamı çevirdiğimde takılarak dönme sorunu çıkarır mı?

Her donanım konusunda Gamepower'ı övüyorum ama övmeden olmuyor adamlar kaliteli yapıyor. Şu an bu konuya tıkladığım mouse bile Gamepower Ursa düşünmeden alabilirsin. Bu fiyat aralığında rakibi yok ne hafif ne ağır oyun performansı mükemmel tek dezavantajı terleyen bir el yapın varsa çok kirleniyor ve sürekli temizlemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…