K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 15 Mart 2024 #21 Josef1000lake dedi: Glorious Model O Gaming Mouse - Mat Siyah (GLRGO-BLACK) Model O’nun Petek Kabuğu, ultra dayanıklı gücünü korurken tüy kadar hafif bir ağırlık elde etmenin anahtarıdır. www.gaming.gen.tr Fiyat zorluyor beni ürünü de araştırdım birkaç yerden çok da iyi olmadığını söylüyorlar. Bu ürünü buldum nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... M800 Ultra ya iyi demeyen adamın bilgisi yoktur zaten. Ayrıca kablolu alacaksan PulseFire Haste bak.
Josef1000lake dedi: Glorious Model O Gaming Mouse - Mat Siyah (GLRGO-BLACK) Model O’nun Petek Kabuğu, ultra dayanıklı gücünü korurken tüy kadar hafif bir ağırlık elde etmenin anahtarıdır. www.gaming.gen.tr Fiyat zorluyor beni ürünü de araştırdım birkaç yerden çok da iyi olmadığını söylüyorlar. Bu ürünü buldum nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... M800 Ultra ya iyi demeyen adamın bilgisi yoktur zaten. Ayrıca kablolu alacaksan PulseFire Haste bak.