Efeck.11 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Mouse aldım iyi mi ve DPI nı nasıl ayarlarım? Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Gamepower Ursa 10000DPI USB oyuncu mouse - siyah
Mouse aldım iyi mi ve DPI nı nasıl ayarlarım? Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Gamepower Ursa 10000DPI USB oyuncu mouse - siyah
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 Efeck.11 dedi: Mouse aldım iyi mi ve DPI nı nasıl ayarlarım? Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Gamepower Ursa 10000DPI USB oyuncu mouse - siyah Genişletmek için tıkla... Uygulaması var indirip oradan renkleri, animasyonları, DPI, parlaklık gibi ayarları yapabilirsin. 2 Sene kullandım o fareyi gayet güzel beğenmiştim.
Efeck.11 dedi: Mouse aldım iyi mi ve DPI nı nasıl ayarlarım? Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatı Gamepower Ursa 10000DPI USB Oyuncu Mouse - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Gamepower Ursa 10000DPI USB oyuncu mouse - siyah Genişletmek için tıkla... Uygulaması var indirip oradan renkleri, animasyonları, DPI, parlaklık gibi ayarları yapabilirsin. 2 Sene kullandım o fareyi gayet güzel beğenmiştim.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Haziran 2021 #3 İade edin. Soyulma sorunu var. Ayrıca çok yüksek fiyata almışsınız.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 TÇB dedi: İade edin. Soyulma sorunu var. Ayrıca çok yüksek fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... Yani 15 TL fazla vermiş aşağı yukarı. Soyulma sorunu var evet benimki hafiften soyulmuştu da sadece görüntü olarak kötü duruyor kullanıma engel değil.
TÇB dedi: İade edin. Soyulma sorunu var. Ayrıca çok yüksek fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... Yani 15 TL fazla vermiş aşağı yukarı. Soyulma sorunu var evet benimki hafiften soyulmuştu da sadece görüntü olarak kötü duruyor kullanıma engel değil.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 28 Haziran 2021 #5 Kdr454 dedi: Yani 15 TL fazla vermiş aşağı yukarı. Soyulma sorunu var evet benimki hafiften soyulmuştu da sadece görüntü olarak kötü duruyor kullanıma engel değil. Genişletmek için tıkla... 30-40 TL daha fazla vermiş. Çok daha iyi fareler alabilir.
Kdr454 dedi: Yani 15 TL fazla vermiş aşağı yukarı. Soyulma sorunu var evet benimki hafiften soyulmuştu da sadece görüntü olarak kötü duruyor kullanıma engel değil. Genişletmek için tıkla... 30-40 TL daha fazla vermiş. Çok daha iyi fareler alabilir.
Efeck.11 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 TÇB dedi: İade edin. Soyulma sorunu var. Ayrıca çok yüksek fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... 160'a aldım ben. Başka yerden aldım. Son düzenleme: 28 Haziran 2021
TÇB dedi: İade edin. Soyulma sorunu var. Ayrıca çok yüksek fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... 160'a aldım ben. Başka yerden aldım.