Gamepower Ursa mouse padde takılıyor

UgurTorun

Femtopat
Merhabalar.
Ben bir mouse aldım ve ismi Gamepower Ursa, Bu mouse 100 IPS. Bu mouse oyunlarda hızlıca sağa veya sola dönüşlerde takılıyor ve dönmüyor ama bu sadece mouse padde oluyor, başka zeminlerde olmuyor. Masa veya yatak; defter-kitap, onlarda olmuyor. Sadece mouse padde oluyor. Sebebi nedir?

XRades mousepad alın. Klavye koymayacaksan 40x40 yeterli olur ve siyah modelinde 40x40 var. Sıkıntı çıkmaz.

Aynı fareyi kullanıyorum. Altında sürtme yerlerindeki jelatinleri açtınız mı? Ayrıca keşke almasaydınız farenin üstündeki kadife yapı soyulmaya başladı. Aklınız varsa iade edip ASUS M3 gibi modelleri tercih edin. Gerçekten pişmanım.

yani düzgün çalışır demi döner mouse
evet jelatinli şeyi söktüm

yani düzgün çalışır demi döner mouse

evet jelatinli şeyi söktüm
Evet kardeşim kendim kullanıyorum gayet kalitelidir, piyasadaki çakma mousepadlarden farklı merak etme. Razer, Logitech çakma mousepadleri gibi saçma sapan değil gayet kaliteli, kullanıcı yorumları ve youtube incelemeleri olsun çok beğeniliyor ve bu forumda çok öneren var o yüzden aldım zaten.

tavsiyen için teşekkürler
Benim kullandığım mouse pad Logitech'in mouse padi. Herhangi bir sorun olmuyor.
tm cevabınız için teşekkürler
büyük ihtimalle iade ederim ama ben onun içindeki 1 tane stickerı kullandım geri yerine koysam iade kabul olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…