Gamepower Ursa vs. Razer Essential

heraishere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda elimde halihazırda Gamepower Ursa ve Razer Essential var. Bunlardan hangisini kullanmalıyım sizce? Sebebiyle birlikte söylerseniz çok memnun olurum. DPI sabit 800 kullanıyorum. Benim için fazla dpi olması işime yaramıyor. Ancak Razer'da yalnızca tek renk seçeneği var iken Gamepower'da renkleri özelleştirebilmem iyi. Optikleri arasında ne gibi farklar var bilemiyorum. Aydınlatırsanız beni çok mutlu olurum.

Essential. Daha iyi sayılır bir Switch ve sensöre sahip.

Essential. Daha iyi sayılır bir Switch'e sahip.
Evet switcheri gerçekten ursaya göre daha iyi. Ursanın switchleri çok sesli çalışıyor ve genel olarak gece bilgisayar kullanan birisiyim bir süre sonra rahatsız ediyor. O konuda Razer daha iyi.

İkisi de kötü fakat Essential kullanın. Switchleri biraz daha iyidir muhtemelen, sensörü de daha iyi.

Razer Essential, Gamepower alınmaz.
Hocam zaten ikiside elimde mevcut. Gamepowerı Perpa'da bir mağazadan piyasa ücretinin yarısına satın aldım.

İkisi de berbat. Bütçeniz nedir?
Merhaba , ikiside elimde mevcut. Zamanında almıştım her ikisini de. Kullanmaya pek vaktim oldu denemez. Bu yüzden dolayı hangisi kullanmam gerektiği hakkında danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…