Gamepower Voldon mikrofon sesi bir anda yükseliyor ve seste patlamalar yapıyor

Bahtiyar221

Decapat
Daha fazla  
Mikrofonumda Discord üzerinden normal bir şekilde konuşurken sesim bir anda yüksek olduğunu fark ettim. Denetim masasında mikrofonu devre dışı bırakıp tekrardan aktif edince veya USB kablosunu çıkarıp geri takınca dakikalık olarak düzeliyor. Sonrasında aynı sorun tekrardan devam ediyor. Ses kartı sürücülerini kurdum. Anakartın arkasında sokmadığım USB port kalmadı. Hepsini denedim. Kulaklığın markası Gamepower voldon. Anlamayanlar için video linki bırakıyorum

Ses sorununa dair video.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonumda Discord üzerinden normal bir şekilde konuşurken sesim bir anda yüksek olduğunu fark ettim. Denetim masasında mikrofonu devre dışı bırakıp tekrardan aktif edince veya USB kablosunu çıkarıp geri takınca dakikalık olarak düzeliyor. Sonrasında aynı sorun tekrardan devam ediyor. Ses kartı sürücülerini kurdum. Anakartın arkasında sokmadığım USB port kalmadı. Hepsini denedim. Kulaklığın markası Gamepower voldon. Anlamayanlar için video linki bırakıyorum

Ses sorununa dair video.
Beni yanlış anlamayın ama GamePower ürünleri cidden sıkıntılı ve böyle olayların olması bence gayet normal.

Anlıyorum hocam peki bildiğiniz bir çözüm yolu vs. var mıdır?
Hocam şimdi ben de bütçeden dolayı idarelik GamePower monitör kullanıyorum yalan olmasın. Monitör bir ara bozulmuştu renk döngüsüne giriyordu. Windows Update güncellemelerini yapmamıştım onları yaptım düzeldi. Bir deneyin isterseniz belki düzelir.

Hocam şimdi ben de bütçeden dolayı idarelik Gamepower monitör kullanıyorum yalan olmasın. Monitör bir ara bozulmuştu renk döngüsüne giriyordu. Windows Update güncellemelerini yapmamıştım onları yaptım düzeldi. Bir deneyin isterseniz belki düzelir.

Deneyeceğim hocam. Ama pek olacağını sanmıyorum.

Aynısı bende de oluyor bayağı aradım ama çözüm bulamadım her bozulduğunda tak çıkar yapıyorum. Bulduğunda yazarsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı