Gamepower WarCry alınır mı?

Hocam ekran kartında mı sorun var diye benim bilgisayarıma taktığında 75-80 arasında geziniyordu orta yükte.
Gamepower'ın bu kasasına en az 9 fan lazım bence.O 6 fan yeterli değil.

Ama bu kasayı alan bir kişinin 6 fanla kullanmaması gerektiğini bilmesi lazım.

Gamepower'ın bu kasasına en az 9 fan lazım bence.O 6 fan yeterli değil.

Ama bu kasayı alan bir kişinin 6 fanla kullanmaması gerektiğini bilmesi lazım.

Fanın çözüm olacağını sanmıyorum. Üst tarafa 2 tane fanla 6 derece civarı bir düşüş yaşanır. Daha da fan kullanmanın etkili olacağını sanmıyorum.

Ekran kartı 100 dereceye ulaşıyorsa kullandığı ekran kartında da sıkıntı vardır hocam. Yanlış bilgi vermeyin bence.

Hayır kasanın hava akılı çok kötü ben bu kasayı isteyen arkadaşıma vereceğim.
Corsair 465X alacağım lütfen almayın görünüş ve fan sayısına aldandım pişman oldum neyse fanlardan KÂR ettim fanları çok iyi.
Almayın şiddetle almayın diyorum ama paramı çöpe atmak isterim diyorsanız neden olmasın.

Bu fiyatlara bilindik markaların mesh kasaları alınmalı bence. Kasanın sıcaklığa önemi çok ama kasa çok kötü olsa bile 100 derece olması sadece kasa ile ilgili değildir. İyi soğutmaya sahip bir ekran kartı kötü kasa ile kullanılsa bile o dereceye çıkmazdı. Kasamın ön tarafını modifiye ile mesh yaptım 10 derece bir düşüş gördüm. Eskiden 77 dereceye çıkan ekran kartı şu an 65 dereceyi anca görüyor. Ekran kartım RX480 8GB GamingX 3 yıldır termal macun ve toz temizliği yapılmadı. Kasamda 2 ön, 2 üst ve 1 egzoz olmak üzere 5 fan mevcut. Bir kasa alacak olsam kesinlikle mesh bir kasa alırdım.
Kasamın modeli bu: EVEREST RAMPAGE SAGITTA 120mm LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…