GamePower WARCRY alınır mı?

Dostum Gamepower alcağına sistem önüne masaüstü fan koy daha iyi o derece çöp firma.

Abarttınız biraz. Gamepower her ne kadar kalitesiz bir marka olsa da hava akışı iyi kasa yapmak çok zırh bir şey değil. Bu arada uzay montaj kurulumda fanların fazla bir yararı olmaz. Tabi bu kasanın hava akışı iyi değil.

Warcry'ın hava akışı iyi değil ki? Neden hava akışı kötü bir kasadan hava akışı kötü bir kasaya geçiş yapasınız ki? :D
Azıcık hortlatıyorum ama :D Warcry ile Lian Li O11 Dynamic XL'nin tasarımları ve hava sirkülasyon yapılandırmaları benzer ve yanlış hatırlamıyorsam GN'nin testlerinde O11 iyi sonuçlar vermişti. Bu şekil bir kasada yan tarafa radyatör takarsak hem işlemcide hem de ekran kartında iyi sıcaklık değerleri almaz mıyız? Biliyorsunuz ben de kasamı değiştireceğim (evet hala değişemedim :D) bu tip bir kasa da düşünmeli miyim diye düşünüyorum da o yüzden araştırmalardayım :D.

Azıcık hortlatıyorum ama :D warCry ile lianli O11 dynamic XL'nin tasarımları ve hava sirkülasyon yapılandırmaları benzer ve yanlış hatırlamıyorsam Gn'nin testlerinde O11 iyi sonuçlar vermişti. Bu şekil bir kasada yan tarafa radyatör takarsak hem işlemcide hem de ekran kartında iyi sıcaklık değerleri almaz mıyız? Biliyorsunuz ben de kasamı değiştireceğim (evet hala değişemedim :D) bu tip bir kasa da düşünmeli miyim diye düşünüyorum da o yüzden araştırmalardayım :D.

Dark guardion Pro aldım kardeşim bayağı memnunum ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarında 6-7 derecelik bir düşüş sağladım, tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı