Kasa için bütçe nedir? Donanımlar nedir?
Örnek olarak attım. Göz zevkinize göre daha şık kasalar seçebilirsiniz. PSU'dan da kısabilirsiniz böyle bir fırsatınızın olduğunu görmeniz için bu şekilde belirttim.
Donanımları yazdım.
İçinde kulanacagınız anakart ekran kartı vb.
Kaliteli kasa ve PSU tercihi için:
Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATXwww.qp.com.tr High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Fan evet az ama kaliteli tercihler olur.
Kaliteli kasa ve PSU tercihi için:
Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATXwww.qp.com.tr High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Fan evet az ama kaliteli tercihler olur.
MSI Mag Forge 100R nasıl olur?
Hocam kasa MB511 ARGB yerine alayim mi sizce?
Stokları yok malasef.
Kişisel mesela. Mesela üst tarafa radyatör desteği yok.Hocam kasa MB511 ARGB yerine alayim mi sizce?
Kişisel mesela. Mesela üst tarafa radyatör desteği yok.
Şimdi almayacağız bir süre daha bekleyeceğiz korona yüzünden parçaları belirliyorum sadece.
Kişisel mesela. Mesela üst tarafa radyatör desteği yok.