Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Temmuz 2020 #31 Pahalı olduğunu düşünüyorum özellikle kasa ve PSU bütçeniz az olduğu için.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #32 Sylveon dedi: Pahalı olduğunu düşünüyorum özellikle kasa ve PSU bütçeniz az olduğu için. Genişletmek için tıkla... Rev alıp 700 TL verip psuyada 684 TL verince 1384 TL yapıyor o yüzden pahali geldi kasa ve PSU gayet iyi fiyatta.
Sylveon dedi: Pahalı olduğunu düşünüyorum özellikle kasa ve PSU bütçeniz az olduğu için. Genişletmek için tıkla... Rev alıp 700 TL verip psuyada 684 TL verince 1384 TL yapıyor o yüzden pahali geldi kasa ve PSU gayet iyi fiyatta.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Temmuz 2020 #33 @Silinen üye bu yorum size değil hangi model olduğunu bilmiyorum. Tek tek kasa ve PSU almak çok daha mantıklı olur.
@Silinen üye bu yorum size değil hangi model olduğunu bilmiyorum. Tek tek kasa ve PSU almak çok daha mantıklı olur.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2020 #34 Sylveon dedi: Pahalı olduğunu düşünüyorum özellikle kasa ve PSU bütçeniz az olduğu için. Genişletmek için tıkla... 1200TL az mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Sylveon dedi: Pahalı olduğunu düşünüyorum özellikle kasa ve PSU bütçeniz az olduğu için. Genişletmek için tıkla... 1200TL az mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Temmuz 2020 #35 Warcry 800-900 TL verdikten sonra kalan para evet az.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2020 #36 Sylveon dedi: WarCry 800-900 TL verdikten sonra kalan para evet az. Genişletmek için tıkla... İyi mi peki? Bütçe artabilir. Ya da indirimde alacağız zaten kasayı ucuzlar fiyatları. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Sylveon dedi: WarCry 800-900 TL verdikten sonra kalan para evet az. Genişletmek için tıkla... İyi mi peki? Bütçe artabilir. Ya da indirimde alacağız zaten kasayı ucuzlar fiyatları.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 2 Temmuz 2020 #37 PSU var ise alınmaz ama yok ise alınabilir malzeme kalitesini bilmiyorum ama hava akımını beğendim.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2020 #38 Silinen üye dedi: PSU var ise alınmaz ama yok ise alınabilir malzeme kalitesini bilmiyorum ama hava akımını beğendim. Genişletmek için tıkla... PSU'suz u var onu alırım alırsam.
Silinen üye dedi: PSU var ise alınmaz ama yok ise alınabilir malzeme kalitesini bilmiyorum ama hava akımını beğendim. Genişletmek için tıkla... PSU'suz u var onu alırım alırsam.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 2 Temmuz 2020 #39 Onu alın bence PSU'larını asla önermiyorum ama kasa cidden gözüme hoş gözüktü . Eleştirmeyin genel olarak önermiyorum zaten ama gözüme hoş gözüktü ve 9 fanınında hava alacak yeri var.
Onu alın bence PSU'larını asla önermiyorum ama kasa cidden gözüme hoş gözüktü . Eleştirmeyin genel olarak önermiyorum zaten ama gözüme hoş gözüktü ve 9 fanınında hava alacak yeri var.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #40 Silinen üye dedi: PSU suz u var onu alırım alırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam 800 TL çivarını gerçekten haketmiyor yani sonuçta Gamepower.
Silinen üye dedi: PSU suz u var onu alırım alırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam 800 TL çivarını gerçekten haketmiyor yani sonuçta Gamepower.