Gamepower warcry arg kasa fanları eşitleme

demiralpdemirel

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
3d designer
Merhaba, elimde Cougar Aqua 360mm sıvı soğutma, ASUS B550 Plus anakart ve Gamepower warcry ARGB kasa var. Hepsi Aura Sync uyumlu fakat kasanın fanlarının kontrolcüsünü anakarta taktığım zaman anakart hiçbir şekilde kontrol sağlamıyor. Ayrıca sıvı soğutmamı da kontrol edemiyorum. Sadece hız ayarı yapılıyor. Hepsinin kumandası çakışmasa boş verirdim fakat çakışıyorlar ve hız ayarı da sadece sıvı soğutmanın fanına yapılıyor. Kasa fanları için kumandadan ayar yapıyorum. Anakarttaki 3 pinlik ARGB yuvasına taktım ve tepki alamadım. 4 pinli RGB girişi sorunsuz çalışıyor anakartın ARGB bölümü de çalışıyor fakat çözemedim.

Dosya Ekleri

• IMG-20221228-WA0036.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20221228-WA0035.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kontrolcünün kasanın üzerinde veya kendi üzerinde rgb animasyonu değiştirme düğmesi varsa ona 10 15 saniye kadar basılı tut. Bir kaç kere rgb'ler yanıp söner sonra, rgb'ler kapanır falan sonra tekrar sabitlenir. O zaman ana karttan kontrol etme moduna geçer. Bir çoğu bu mantıkla çalışıyor. Bende Asus GT301 var ve bunu şans eseri buldum

Dostum denedim fakat olmuyor 3 pinli soketin haricinde vdg gibi bir kablo aynı yerden çıkıyor. Ayrıca aynı soketten sıvı soğutmayı bağlayınca çalışıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2022-12-28 saat 18.30.00.jpg
    118,3 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Görsel 2022-12-28 saat 18.29.59.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 47
Dostum denedim fakat olmuyor 3 pinli soketin haricinde vdg gibi bir kablo aynı yerden çıkıyor. Ayrıca aynı soketten sıvı soğutmayı bağlayınca çalışıyor.
Sanırım iki farklı kontrolcü tipiyle de uyumlu olması için iki alternatifli kafası var. Senkontrolcüyü ana kartın 3 pin ARGB girişine bağladın değil mi? Kontrolcünün ana karta bağlanması ile ilgili bir açıklama olmalı kasanın kullanım kılavuzunda veya sitesinde.

Tüm kasayı kullanım kılavuzu okuyarak kurdum. Anakart üzerinde 1 adet 4pin RGB şerit LED 1 adet 3pin ARGB kart ya da fan giriş bulunuyor. Game Power kontrolcüsünden tam buna uyan bir kablo çıkıyor 3 pinli fakat taktığımda sistem algılamıyor. Mod değişikliği denedim fanları durdurdum yeniden başlattım tak çıkar yaptım kuyunun enerjisini kestim vs hiçbir şey yok. Normalde bilgisayardan programdan algıla diyorum ve sıvı soğutma kendi kendine eşliyor fakat fan kontrolcüsü bana mısın demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…