Gamepower Warcry kasa alınır mı?

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Merhaba. Yaz için buz gibi tutan bir kasa arıyorum. Gamepower Warcry düşünüyorum. Bütçem 5-6 bin arası. Daha ucuza olur. Daha pahalı olmaz. Siz ne düşünüyorsunuz? Warcry alınır mı? Sizin önerdiğiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın isterseniz hocam hoşunuza gidecek mi

Ben Gamepower Warcry kullanıcısıyım, fanları doğru konumlandırırsan sağlam kasa, metal kalınlığı ve vida yuvalarının sağlamlığı da başarılı. Tavsiyem: 4 adet 8mm egzoz fanı kullanın kendi üstünde gelen fanlara ek olarak.

Görüntüsü için alınabilir ama yazın buz gibi olacak bir kasa değil malesef. Hava akışı çok başarılı değil.
Bunun dışındabenim açımdan eksi diyebileceğim şeyler olarak kablo düzenleme bakımından beni baya zorlamıştı. Düzen konusunda biraz takıntılı olduğumdan saatlerce uğraşmıştım bunun için.
Son olarak da büyük bir ekran kartınız varsa kasa en olarak biraz dar kalabiliyor. Ekran kartı sığıyor fakat ekran kartına bağlanan güç kablosu cama temas ediyor ve camı kapatmayı biraz zorlaştırıyor. Sırf bu yüzden kablo bükülmesinden kaynaklı bir sıkıntı çıkmasın diye dikey ekran kartı montaj kiti almıştım.
Bunun dışında aklıma başka eksi yön gelmiyor. Alırken sizin de aklınızda bulunsun. Bunlara rağmen kasamdan memnunum bunu da belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…