Hazır sistem de Frisby kasa yerine 350TL verip Warcry alabiliyorum. Yanında 600W PSU var. Şimdilik o PSU kalsa 2 ay sonra değiştirsem patlama falan olur mu? Forumda Gamepower'ı bayağı gömüyorlar. Patlar diye tedirginim.
Bilemeyiz. Belki yıllar boyu sorunsuz kullanırsın veya aldığın gün bozulabilir. Şans işi. Kaliteli bir güç kaynağı alırsan bu sorunların çıkma olasılığı daha az.
İnsanlar RTX 2060'lı 2070'li PC topluyor Frisby kasa koyuyor mesela veya Power Boost fakat canavar gibi kullanıyor Gamepower Frisby ve Power Boost'dan daha iyi patlama falan olmaz.
Hazır sistem de Frisby kasa yerine 350TL verip Warcry alabiliyorum. Yanında 600W PSU var. Şimdilik o PSU kalsa 2 ay sonra değiştirsem patlama falan olur mu? Forumda Gamepower'ı bayağı gömüyorlar. Patlar diye tedirginim.
O sistemi almamanızı ben söylemiştim. Neden ısrarla alıyorsunuz anlamıyorum. Neyse o sistem hatırladığım kadarıyla bayağı güç harcıyordu. Yükte güç kaynağının yanabileceğini düşünüyorum.