Gamepower Warcry Prism alınır mı?

QuentyTR

Centipat
Daha fazla  
Gamepower Warcry Prism 4xargb fan 750W cam ATX Gaming kasa almayı planlıyorum sıvı soğutucu ile kullanacağım sistem bileşimlerini yazıyorum İncehesap'dan topladım sistemi.

AMD R5 7600 tray işlemci.

MSI Pro A620M-E AMD A620 AM5 soket DDR5 6000(OC) anakart.

Team T-Force 16 GB RAM.

MSI GeForce RTX 4060 Ti 8G Ventus 2X Black E1 OC GDDR6X 192bıt DX12 DLSS3.

1TB SSD Kingston marka.

Gamepower Skadi V2 360 ARGB 360mm sıvı işlemci soğutucusu AM5 ve LGA1700.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower alınmaz, onun yerine daha dizgün markalara bak. Sistemini bunun gibi kalitesiz parçalara emanet etme.

Öncelikle kolum alçıda olduğu için biraz yavaş cevap yazıyorum kusura bakmayın.
Sistemi sanırım siz topladınız. Sistemde genel olarak şu eleştirileri yapabiliriz:
1- Ekran kartı modeli (MSI Ventus) kronik ısınma sorunlu, başka bir model seçmeni öneririm.
2- R5 7600 işlemciye sıvı soğutmaya gerek yok, hatta 360mm sıvı soğutma almaya hiç mi hiç gerek yok. Dark Freezer X123 gibi bir kule tipi soğutucu bile yeterli olacaktır.
3- Anakart çok giriş seviye kalmış, A değil de B serisi bir anakart almak daha mantıklı olacaktır. Örneğin Biostar B650MP-E gibi.
4- Gamepower kalitesiz bir marka. Özellikle de kasanın içinde gelen güç kaynağı sisteminiz için açıkça bir risk, çünkü bu tip ucuz PSU'ların akım koruma gibi özellikleri olmuyor ve bi elektrik gidip gelse bile sistemindeki ekran kartı, anakart gibi parçalara zarar verebilir.
İstersen bütçe belirt sana güzel bir sistem toplayayım.

Öncelikle kolum alçıda olduğu için biraz yavaş cevap yazıyorum kusura bakmayın.
Sistemi sanırım siz topladınız. Sistemde genel olarak şu eleştirileri yapabiliriz:
1- Ekran kartı modeli (MSI Ventus) kronik ısınma sorunlu, başka bir model seçmeni öneririm.
2- R5 7600 işlemciye sıvı soğutmaya gerek yok, hatta 360mm sıvı soğutma almaya hiç mi hiç gerek yok. Dark Freezer X123 gibi bir kule tipi soğutucu bile yeterli olacaktır.
3- Anakart çok giriş seviye kalmış, A değil de B serisi bir anakart almak daha mantıklı olacaktır. Örneğin Biostar B650MP-E gibi.
4- Gamepower kalitesiz bir marka. Özellikle de kasanın içinde gelen güç kaynağı sisteminiz için açıkça bir risk, çünkü bu tip ucuz PSU'ların akım koruma gibi özellikleri olmuyor ve bi elektrik gidip gelse bile sistemindeki ekran kartı, anakart gibi parçalara zarar verebilir.
Saolun hocam bunlara dikkat ederek bir başka kasa daha toplicam.

Beyaz olursa daha iyi olur hocam nvdia ekran kartı olursa çok iyi olur bide amd işlemci saolun 🫡
Hocam ekran kartının AMD olması sorun olur mu sizin için? Eğer "AMD alma ısınır" kafasındaysanız önyargınızı kırmanızı öneririm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı