Gamepower Warlock alınır mı?

RayuxR4

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gamepower Warlock bir klavye buldum ikinci el, 450 TL fiyati var sizce uygun mu? Bir de kullananlar varsa memnun mudur acaba? Görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada NumLock'suz model.

Arkadaşlar Gamepower Warlock bir klavye buldum ikinci el, 450 TL fiyati var sizce uygun mu? Bir de kullananlar varsa memnun mudur acaba? Görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada NumLock'suz model.

Kalitesiz ve kötü marka olduğu için kimse önermiyor ömrü Max 2 yıl.

450 TL'ye çinlilerin etrafı sarılı değerli taş kumarından taş alırım daha iyi, belki zengin olurum diye. Gamepower'ın herhangi bir ürünü alınmaz. Hele hele Warlock kronik sorunlu bir ürün. Onun yerine amazondan vs. %60 kaliteli klavyelere bakın derim.

Ben 3 yıldır NumLock'lu, red switchli modeli kullanıyorum hala daha memnunum. Tek sıkıntısı LED'ler çabuk ölüyor. Benim aldığım zaman red switchli klavyeler arasında en ucuzlarındandı şu an durum ne bilmiyorum fiyat olarak ama iyi klavyedir.

Hocam ben anlamadım zaten bu tayfayi sabah bir razer ornata v2 sordum 3 ayda ses, 6ayda derisi soyulmuş v.s madem klavye onerinde alalım degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…