Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben şimdi mekanik klavye almak istiyorum fakat bütçem maksimum 300 TL daha önce Redragon K568 Rainbow modelini almayı düşünüyordum 2 ay önce. Fakat şimdi onunda fiyatı diretk uçmuş, 2 ay önce yaklaşık 250 TL idi şimdi baktığım da ise hayallerim yıkıldı. Daha önce aklımda olan bir model vardı Gamepower Warlock Compact onu almayı düşünüyorum zaten fiyatı da uygun 220 TL. Sonra Outemu Switch'lerin kötü olduğunu bozulduğunu gördüm. Sonra Redragon'a kaymıştım zaten. Sizce ne yapmalıyım? Redragon'un düşmesini beklemeli miyim yoksa Warlock'u alayım mı? Cevaplarsanız sevinirim
Arkadaşlar bu arada bir klavye daha gördüm forumlarda gezindikten sonra birçok hocam da önermiş.
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!