Gamepower Warlock Compact alınır mı?

Bütçe
300 TL

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben şimdi mekanik klavye almak istiyorum fakat bütçem maksimum 300 TL daha önce Redragon K568 Rainbow modelini almayı düşünüyordum 2 ay önce. Fakat şimdi onunda fiyatı diretk uçmuş, 2 ay önce yaklaşık 250 TL idi şimdi baktığım da ise hayallerim yıkıldı. Daha önce aklımda olan bir model vardı Gamepower Warlock Compact onu almayı düşünüyorum zaten fiyatı da uygun 220 TL. Sonra Outemu Switch'lerin kötü olduğunu bozulduğunu gördüm. Sonra Redragon'a kaymıştım zaten. Sizce ne yapmalıyım? Redragon'un düşmesini beklemeli miyim yoksa Warlock'u alayım mı? Cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar bu arada bir klavye daha gördüm forumlarda gezindikten sonra birçok hocam da önermiş.

Sizce bu da alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Warlock kronik sorunlu bir model tavsiye etmiyoruz.

Outemu Switch'lerin kötü olduğunu bozulduğunu gördüm.

Gamepower Outemu kullanmıyor merdiven altı Switch'ler kullanıyor kesinlikle almayın pişman olursunuz.

Bütçeyi biraz aşabilirseniz.

Sanırsam gamenote alacağım. Sevdim klavyeyi sizce alınır mı?
İlk defa o ürüne çöp diyeni görüyorum.

Bence alınır bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum.
Bende alıcam zaten gerçekten f/p ürünü ve diğer ürünlere göre karşılaştırınca çok daha iyi gözüküyor bu arada redragonla da eş değer diyebiliriz.
KB435L RGB değil bu arada aklında olsun, rainbow. Ama alınır.
Fazla ışık tutkunu biri değilimdir ama bence ışık modları hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…