Gamepower Warlock compact nasıldır?

Bende bu klavye ile G213 arasında kaldım. Mekanik olmamasına rağmen G213 daha çok hoşuma gitti sizce bu klavye yerine tercih edilebilir mi?

Kullanıyorum bölgesel aydınlatma biraz can sıkıyor ama akşama doğru ışığı yeterli kalıyor rakiplerine göre ışığı sönük basma hiseyatı güzel.

Gamepower Warlock compact nasıldır arkadaşlar? Fiyatı ucuzmuş, videolara baktım ve hoşuma gitti. Arkadaşım da önerdi. İyi midir? (basma sorunları harici.)

Arkadaşımda vardı G213 göre ışığı çoktu geceleri göz aliyormuş dediğine göre 2 ay sonra W, A, S, D tuşları normal basmaz olmuş temizleme sonucu A, S, D tuşları düzelmiş ama W tuşuna çok sert basınca algılıyormuş karar sizin 200 liranız çöp olur biraz daha koyup mekanik olmayan klavye alabilirsiniz bu fiyat bandında mekanikler adi oliyor ve kısa ömürlü.

Kullanıyorum bölgesel aydınlatma biraz can sıkıyor ama akşama doğru ışığı yeterli kalıyor rakiplerine göre ışığı sönük basma hiseyatı güzel.

Arkadaşımda vardı G213 göre ışığı çoktu geceleri göz aliyormuş dediğine göre 2 ay sonra W, A, S, D tuşları normal basmaz olmuş temizleme sonucu A, S, D tuşları düzelmiş ama W tuşuna çok sert basınca algılıyormuş karar sizin 200 liranız çöp olur biraz daha koyup mekanik olmayan klavye alabilirsiniz bu fiyat bandında mekanikler adi oliyor ve kısa ömürlü.
Afedersiniz ama yazdığınızı hiç anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı