EvrimK
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, çok saçma olacak biliyorum ama buraya da sormak istedim: Ben, nadir oyun oynayan birisiyim. Daha çok yazı ve araştırma işlerinde kullanırım klavyeyi. Kendime, ucuz, küçük, hafif ışıklı, evde bulunsun diye klavye almaya karar verdim. Biraz göz gezdirdiğimde Amazon'daki İngilizce Q klavyeler hariç Türkçe, küçük, ucuzluk açısın tek uygun klavye Gamepower markasının Warlock Compact modeli. Bunun özelliklerine baktığımda birkaç şey hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olamadım. Birkaç Facebook grubuna ve YouTube videosuna soru sordum, az çok fikir sahibi oldum ancak yeterli değil.
Benim merak ettiğim şeyler şunlar: Ben, klavyeyi standart bir laptop çantasında taşımak istiyorum, boyutları ona sığabilecek bir büyüklükte mi, kaça kaç cm? Bir de, bazı kullanıcılar W tuşu ya da herhangi bir tuşu uzun kullanımda bozuluyor diyor. Elinde bu klavyeyi (Gamepower Warlock Compact) -Switch rengi farktemez- kullanan biri ya da bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkür ederim
Benim merak ettiğim şeyler şunlar: Ben, klavyeyi standart bir laptop çantasında taşımak istiyorum, boyutları ona sığabilecek bir büyüklükte mi, kaça kaç cm? Bir de, bazı kullanıcılar W tuşu ya da herhangi bir tuşu uzun kullanımda bozuluyor diyor. Elinde bu klavyeyi (Gamepower Warlock Compact) -Switch rengi farktemez- kullanan biri ya da bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: