Gamepower Warlock Compact Red Switch kullanışlı mı?

EvrimK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, çok saçma olacak biliyorum ama buraya da sormak istedim: Ben, nadir oyun oynayan birisiyim. Daha çok yazı ve araştırma işlerinde kullanırım klavyeyi. Kendime, ucuz, küçük, hafif ışıklı, evde bulunsun diye klavye almaya karar verdim. Biraz göz gezdirdiğimde Amazon'daki İngilizce Q klavyeler hariç Türkçe, küçük, ucuzluk açısın tek uygun klavye Gamepower markasının Warlock Compact modeli. Bunun özelliklerine baktığımda birkaç şey hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olamadım. Birkaç Facebook grubuna ve YouTube videosuna soru sordum, az çok fikir sahibi oldum ancak yeterli değil.

Benim merak ettiğim şeyler şunlar: Ben, klavyeyi standart bir laptop çantasında taşımak istiyorum, boyutları ona sığabilecek bir büyüklükte mi, kaça kaç cm? Bir de, bazı kullanıcılar W tuşu ya da herhangi bir tuşu uzun kullanımda bozuluyor diyor. Elinde bu klavyeyi (Gamepower Warlock Compact) -Switch rengi farktemez- kullanan biri ya da bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkür ederim:)

10539242848306.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye de bulunan Türkçe karakterler daha sonra eklemedirler bu yüzden bazı tuşların aydınlatması güzel değil.
(yanlış bilgi üstünü çizdim)

Bu arada Gamepower markasının en büyük sorunlarından bir tanesi, bazı tuşların basmaması oluyor.
Benim fikrim ise iyi bir markanın "membran" klavyesini alabilirsiniz en azından daha uzun ömürlü olur ve sesi de rahatsız etmez.

Son düzenleme:
Klavye de bulunan Türkçe karakterler daha sonra eklemedirler bu yüzden bazı tuşların aydınlatması güzel değil.
Bu arada Gamepower markasının en büyük sorunlarından bir tanesi, bazı tuşların basmaması oluyor.
Benim fikrim ise iyi bir markanın "membran" klavyesini alabilirsiniz en azından daha uzun ömürlü olur ve sesi de rahatsız etmez.

Hocam şu an elimin altında bu klavyeden var ve Türkçe karakterler sonradan ekleme değil. Lütfen yanış bilgi yaymayın.
Merhaba, çok saçma olacak biliyorum ama buraya da sormak istedim: Ben, nadir oyun oynayan birisiyim. Daha çok yazı ve araştırma işlerinde kullanırım klavyeyi. Kendime, ucuz, küçük, hafif ışıklı, evde bulunsun diye klavye almaya karar verdim. Biraz göz gezdirdiğimde Amazon'daki İngilizce Q klavyeler hariç Türkçe, küçük, ucuzluk açısın tek uygun klavye Gamepower markasının Warlock compact modeli. Bunun özelliklerine baktığımda birkaç şey hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olamadım. Birkaç Facebook grubuna ve YouTube videosuna soru sordum, az çok fikir sahibi oldum ancak yeterli değil.

Benim merak ettiğim şeyler şunlar: Ben, klavyeyi standart bir laptop çantasında taşımak istiyorum, boyutları ona sığabilecek bir büyüklükte mi, kaça kaç cm? Bir de, bazı kullanıcılar W tuşu ya da herhangi bir tuşu uzun kullanımda bozuluyor diyor. Elinde bu klavyeyi (Gamepower Warlock compact) -Switch rengi farktemez- kullanan biri ya da bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Çok teşekkür ederim:)

Eki Görüntüle 1038284

GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Switch rengi fark etmiyorsa arkadaşların da önerdiği gibi bu klavyeden alabilirsiniz. Fakat illa Red Switch olsun diyorsanız piyasadaki en ucuz Red Switch klavye Warlock compact tır. Kimi 1 ay kullanamadan bozuldu diyor kimi 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum diyor. Teknoloji şans işidir deyip şansınızı denemek isterseniz alınabilir bir klavyedir. Boyutu küçük. Boyutuna göre çok ağır. En azından kalite hissiyatı veriyor. Işıklandırması animasyon açısından zengin fakat RGB değil Rainbow aydınlatmalı.

Hocam şu an elimin altında bu klavyeden var ve Türkçe karakterler sonradan ekleme değil. Lütfen yanış bilgi yaymayın.

GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Switch rengi fark etmiyorsa arkadaşların da önerdiği gibi bu klavyeden alabilirsiniz. Fakat illa Red Switch olsun diyorsanız piyasadaki en ucuz Red Switch klavye Warlock compact tır. Kimi 1 ay kullanamadan bozuldu diyor kimi 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum diyor. Teknoloji şans işidir deyip şansınızı denemek isterseniz alınabilir bir klavyedir. Boyutu küçük. Boyutuna göre çok ağır. En azından kalite hissiyatı veriyor. Işıklandırması animasyon açısından zengin fakat RGB değil Rainbow aydınlatmalı.
Kusura bakmayın hocam düzeltiyorum. Görselde gördüğüm kadarıyla söylemiştim çünkü.

Kusura bakmayın hocam düzeltiyorum. Görselde gördüğüm kadarıyla söylemiştim çünkü.

Kutusunda küçük enter ve büyük Shift tuşu görselide mevcut. Ama hem benim elime geçende hem de YouTube'da gördüğüm bazı kişilerde büyük enter tuşu ve küçük Shift tuşu çıktı.

Kutusunda küçük enter ve büyük Shift tuşu görselide mevcut. Ama hem benim elime geçende hem de YouTube'da gördüğüm bazı kişilerde büyük enter tuşu ve küçük Shift tuşu çıktı.
Bende de eskiden Gamepower'ın klavyesi vardı onun da enter tuşu küçük shift'i büyüktü.
Bu arada nasıl yani bazı kişiler de büyük veya küçük tuş olarak mı geliyor ürün? 😅

Bende de eskiden Gamepower'ın klavyesi vardı onun da enter tuşu küçük Shift'i büyüktü.
Bu arada nasıl yani bazı kişiler de büyük veya küçük tuş olarak mı geliyor ürün? 😅

Sanırım yenilerde büyük enter ve küçük Shift tuşlarıyla geliyor. Klavyeyi değiştirip kutuyu değiştirmemişler. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı