H Haemus Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2018 #1 Gamepower Warlock'un mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Daha çok LoL oynuyorum. Sizce hangi switch daha uygun olur ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2018
Gamepower Warlock'un mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Daha çok LoL oynuyorum. Sizce hangi switch daha uygun olur ?
Vempecy Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2018 #2 Haemus dedi: Gamepower Warlock'un mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Daha çok LoL oynuyorum. Sizce hangi switch daha uygun olur ? Genişletmek için tıkla... Ses olarak red almanizi tavsiye ederim ama ses icin almiyorsaniz ikiside ayni
Haemus dedi: Gamepower Warlock'un mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Daha çok LoL oynuyorum. Sizce hangi switch daha uygun olur ? Genişletmek için tıkla... Ses olarak red almanizi tavsiye ederim ama ses icin almiyorsaniz ikiside ayni
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 22 Kasım 2018 #3 Red ve blue switch seçenekleri var. Önermem, bütçeniz nedir?
H Haemus Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2018 #4 200749 dedi: Red ve blue switch seçenekleri var. Önermem, bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 200 250 TL civarı bir bütçem var. Vempecy dedi: Ses olarak red almanizi tavsiye ederim ama ses icin almiyorsaniz ikiside ayni Genişletmek için tıkla... Mavinin sesi daha fazla diye biliyorum. Oynarken yanımda birileri daha olacak. Çok rahatsız eder mi? Son düzenleme: 23 Kasım 2018
200749 dedi: Red ve blue switch seçenekleri var. Önermem, bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 200 250 TL civarı bir bütçem var. Vempecy dedi: Ses olarak red almanizi tavsiye ederim ama ses icin almiyorsaniz ikiside ayni Genişletmek için tıkla... Mavinin sesi daha fazla diye biliyorum. Oynarken yanımda birileri daha olacak. Çok rahatsız eder mi?
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 23 Kasım 2018 #5 Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 23 Kasım 2018 #6 Gamepower denen markadan uzak durun. SteelSeries Apex M400 Mekanik Oyuncu Klavyesi SSK64558 Fiyatı Bu klavye fiyatına göre çok iyidir.
Gamepower denen markadan uzak durun. SteelSeries Apex M400 Mekanik Oyuncu Klavyesi SSK64558 Fiyatı Bu klavye fiyatına göre çok iyidir.
TechnoMan46 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.368 Makaleler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2018 #7 Vempecy dedi: Ses olarak red almanizi tavsiye ederim ama ses icin almiyorsaniz ikiside ayni Genişletmek için tıkla... Red switchler, mekanik klavye switchleri arasında sessiz modeller arasında yer alır.
Vempecy dedi: Ses olarak red almanizi tavsiye ederim ama ses icin almiyorsaniz ikiside ayni Genişletmek için tıkla... Red switchler, mekanik klavye switchleri arasında sessiz modeller arasında yer alır.
ArdaÇiftci Centipat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 18 6 Eylül 2019 #8 Haemus dedi: Gamepower Warlock'un mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Daha çok LoL oynuyorum. Sizce hangi switch daha uygun olur ? Genişletmek için tıkla... Al Gamepower Warlock iyi bir mekanik klavye uzun süre kullandım bir sıkıntısı yok
Haemus dedi: Gamepower Warlock'un mekanik klavyesini almayı düşünüyorum. Daha çok LoL oynuyorum. Sizce hangi switch daha uygun olur ? Genişletmek için tıkla... Al Gamepower Warlock iyi bir mekanik klavye uzun süre kullandım bir sıkıntısı yok