TheKiller44 Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 726 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2018 #1 Gamepower Warlock Red Swıtch Mekanık Oyuncu Klavyesi - n11.com Arkadaşlar klavye 141 TL fiyata şu anda mevcut. Bana Red switch bir klavye için uygun geldi. Sizce bu fiyata değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2018
Gamepower Warlock Red Swıtch Mekanık Oyuncu Klavyesi - n11.com Arkadaşlar klavye 141 TL fiyata şu anda mevcut. Bana Red switch bir klavye için uygun geldi. Sizce bu fiyata değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #2 Değer. Herkes klavyeye sallıyor, aga yok alma yok etme ben aldım memnunum sen aldın mı aldıysan kaç yıl oldu, memnun musun?
Değer. Herkes klavyeye sallıyor, aga yok alma yok etme ben aldım memnunum sen aldın mı aldıysan kaç yıl oldu, memnun musun?
eray taskiran Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1 3 Haziran 2020 #3 Erennnimo dedi: Değer. Herkes klavyeye sallıyor, aga yok alma yok etme ben aldım memnunum sen aldın mı aldıysan kaç yıl oldu, memnun musun? Genişletmek için tıkla... bende almayı düşünüyorum bazıları ışığı bozuluyo diyo bazıları da tuşları tutukluk yapıyor diyor 3 aydan sonra sen naptın memnunmusun ya da hata varmı
Erennnimo dedi: Değer. Herkes klavyeye sallıyor, aga yok alma yok etme ben aldım memnunum sen aldın mı aldıysan kaç yıl oldu, memnun musun? Genişletmek için tıkla... bende almayı düşünüyorum bazıları ışığı bozuluyo diyo bazıları da tuşları tutukluk yapıyor diyor 3 aydan sonra sen naptın memnunmusun ya da hata varmı
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #4 Kanka aldım 3 ay oldu hala ilk günki gibi.
Selçuk Sercan Kilopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 6 ay önce mavi switch modelini aldım. Mavi switchlisi aşırı gürültülü ama yazması zevkli. Sorun yaşamadım.
6 ay önce mavi switch modelini aldım. Mavi switchlisi aşırı gürültülü ama yazması zevkli. Sorun yaşamadım.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #6 Selçuk Sercan dedi: 6 Ay önce mavi Switch modelini aldım. Mavi switchlisi aşırı gürültülü ama yazması zevkli. Sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Aynen sesi efsane ama ben ses için mavi aldım oyun için kesinlikle kırmızı almalısınız.
Selçuk Sercan dedi: 6 Ay önce mavi Switch modelini aldım. Mavi switchlisi aşırı gürültülü ama yazması zevkli. Sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Aynen sesi efsane ama ben ses için mavi aldım oyun için kesinlikle kırmızı almalısınız.