Gamepower Warlock mu? Rampage KB-R18 mi?

safaclgn

Centipat
Kulaklık olarak Gamepower medusa 7.1.
Mouse olarak Gamepower bane kullanıyorum.
Yine aynı markadan devam etmeyi düşünüyorum.

Maksimum bütçem 250₺

Gamepower Warlock Red ve Blue Switch var.
Rampage KB-R18 Blue Switch var.

Bu 2 markadan ikisini de önermem. Ama bütçeniz kısıtlıymış. Bu yüzden Gamepower Warlock Red Switch almanız daha iyi olur.

Aynı mouse ve kulaklığı kullanılıyorum. Klavyem de Warlock.
Hepsinden memnunum. Ancak klavye kalitesi biraz düşük. Ama fiyatına göre normal birşey. 150₺ gibi bir fiyata almıştım zamanında.

Aynı mouse ve kulaklığı kullanılıyorum. Klavyem de Warlock.
Hepsinden memnunum. Ancak klavye kalitesi biraz düşük. Ama fiyatına göre normal birşey. 150₺ gibi bir fiyata almıştım zamanında.
hocam bende 185 e buldum letgodan 2. el sizce alıyım mı?? adam 1 hafta kullanmış.

hocam bende 185 e buldum letgodan 2. el sizce alıyım mı?? adam 1 hafta kullanmış.
Bir bakın aksi bir durum mevcut değil ise üründe alınabilir. Ama sıfır fiyatında çok fark yok ise sıfır almanız daha iyi olur bence.

İki marka da uzun kullanımda kötü. Ne zaman bozulacağı hiç belli olmaz. Bilindik markalara yönelin Logitech önerimdir.

3 Sene Everest 2 sene Tigoes kullandım onlarda sorun yaşamadım. Gamepower markasını 9-10 aya yakındır kullanıyorum sıkıntısını görmedim. Ben hor kullananlardan değilim. Bence sorun yaşamam. Yani düşüncem şöyle Everest ve Tigoes gibi markaları 2-3 sene kullandım bunlarda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşasam bile garantisi var hocam. Logitech'te biraz pahalı o yüzden pek yönelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…