706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 28 Mayıs 2020 #11 safaclgn dedi: Kulaklık olarak Gamepower medusa 7.1. Mouse olarak Gamepower bane kullanıyorum. Yine aynı markadan devam etmeyi düşünüyorum. Maksimum bütçem 250₺ Gamepower Warlock Red ve Blue Switch var. Rampage KB-R18 Blue Switch var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım warlock kullanıyor hiç memnun değil alalı 1 ay olmadan tuşları bozuldu, kronik sorunları var sakın alma
safaclgn dedi: Kulaklık olarak Gamepower medusa 7.1. Mouse olarak Gamepower bane kullanıyorum. Yine aynı markadan devam etmeyi düşünüyorum. Maksimum bütçem 250₺ Gamepower Warlock Red ve Blue Switch var. Rampage KB-R18 Blue Switch var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım warlock kullanıyor hiç memnun değil alalı 1 ay olmadan tuşları bozuldu, kronik sorunları var sakın alma
safaclgn Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 31 Mayıs 2020 #12 [GÜNCELLEME] Dün incehesap.com sitesinde Gaming gecesinden 249₺'ye Gamepower Mirana satın aldım. Bakalım nasılmış? Gelince öğreniceğim.
[GÜNCELLEME] Dün incehesap.com sitesinde Gaming gecesinden 249₺'ye Gamepower Mirana satın aldım. Bakalım nasılmış? Gelince öğreniceğim.