Gamepower Warlock neden alınmaz?

Makaleler
5
Yer
elazığ
Bu 2. Gamepower Warlock klavyem. 1. klavyeyi kendim aldım. Su an kullandigimi arkadasim hediye etti. Gel gelelim neden alinmaz konusuna. Soyle anlatayım. İlk klavye durduk yere bozuldu. Servise gitti ''kullanici hatasi'' denildi geri geldi. Telefon acip sordum ''azarladilar''. Su an bu yaziyi da Gamepower Warlock ile yazıyorum. Bu klavyenin de 2. haftasında ''yıldız'' tusu kokunden koptu. Almak isteyenler 2 defa dusunsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
GamePower, JamesDonkey hepsi aynı işte.

Bende de var şuan bi sıkıntım yok inşallah da çıkmaz. Medusa vardı bozuldu.Bundan sonra favori atasözüm Ucuz Etin Yahnisi Yenmez.

Ürünü almadan önce hangi firmanın servis desteği sağladığı konusunda bir araştırma yaparım. Bu konu bariz çok önemli. Satış sonrasında kötü bir durumda kalırsanız alacağınız desteği önceden bilmeniz gerekir. Bu tür markaların ben büyüyebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Üründe kötü (istisnalar kaideyi bozmaz) satış sonrası destekte. Arkadaşlar alıp paranızı sokağa atmayın. 3-5 neyse sabırla biriktirip hizmet ve ürün açısından daha kalitelisini almanızı sonuna kadar tavsiye ederim.

O tuşu istesen o şekilde kıramazsın, ufak bir sempatim vardı markaya şuanda bitti.

Geçmiş olsun. Keycapi falan çıkarmaya çalışırken mi oldu, yoksa kendiliğinden mi söküldü? Ben rastgele girdiğim bir internet cafede kullandım bu ürünü, ilgimi çekti kısaca inceledim ve hoşuma gitmişti. Eğer kendiliğinden bu hale geldiyse, hadi ürün neyse ayıplı mal her markada denk gelebiliyor ama direk kullanıcı hatası deyip geri gönderilmesi sıkıntılı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…