E echraen Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #1 Öncelikle GameEkstra'da GamePower mekanik klavye gördüm. Peki sizce alınır mı yoksa gidip daha büyük firmalardan mı almalıyım? Eğer almalıysam bu klavyenin onlardan farkı nedir? Bu konulardan pek anlamıyorum da. Klavye Linki: Gamepower Warlock Outemu Mavi Switch Mekanik Türkçe Klavye | GamePower | Klavye Gamepower Warlock Outemu Mavi Switch Mekanik Türkçe Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2018
Öncelikle GameEkstra'da GamePower mekanik klavye gördüm. Peki sizce alınır mı yoksa gidip daha büyük firmalardan mı almalıyım? Eğer almalıysam bu klavyenin onlardan farkı nedir? Bu konulardan pek anlamıyorum da. Klavye Linki: Gamepower Warlock Outemu Mavi Switch Mekanik Türkçe Klavye | GamePower | Klavye Gamepower Warlock Outemu Mavi Switch Mekanik Türkçe Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 6 Ocak 2018 #2 Klavye stokta yok.
A admrc61 Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 214 Makaleler 3 6 Ocak 2018 #3 Gamepower Warlock Gerçek Mekanik Klavye (7 Renk/Kırmızı Switch/Oyuncu) en ucuz fiyata 150,45 TL