Bayseçkin450
Hectopat
Fiyat olarak Gamepower 10 TL daha ucuz ama yinede kararsız kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat olarak Gamepower 10 TL daha ucuz ama yinede kararsız kaldım.
Öneri istemedim ama yinede sağol. Fiyatı biraz uçuk ama alamam.İkiside değil. Cooler Master MasterKeys Lite L.
Özür dilerim önceden 150-170 TL arasındaydı. Combo halinde değil sadece klavye. Şimdi bulamıyorum galiba artık sadece Combo halinde satılıyor. @Cooler Master Türkiye aydınlatır mısınız?Öneri istemedim ama yinede sağol. Fiyatı biraz uçuk ama alamam.
Sesi Red Switch' e göre fazla mı yoksa normal mi ?Merhaba ben 2 gün önce Gamepower red switch aldım ve çok memnun kaldım. Işıklandırması , sesi her şeyi müthiş fakat tek sorunu Enter tuşunun küçük olması.Kesinlikle öneriyorum.
Önemli değil. Evet dediğiniz gibi combo halinde satılıyor ve pahalı. Ama mause da almayı düşünüyordum. Combo belki işe yarayabilirÖzür dilerim önceden 150-170 TL arasındaydı. Combo halinde değil sadece klavye. Şimdi bulamıyorum galiba artık sadece Combo halinde satılıyor. @Cooler Master Türkiye aydınlatır mısınız?
Abartılacak kadar fazla değil ama biraz yüksek çıkıyor tabiSesi Red Switch' e göre fazla mı yoksa normal mi ?
Önemli değil. Evet dediğiniz gibi combo halinde satılıyor ve pahalı.
Abartılacak kadar fazla değil ama biraz yüksek çıkıyor tabisonuçta mekanik klavye.
Klavyede elektrik çarpma sorunu var mı ? Bir yerden duymuştumda.Abartılacak kadar fazla değil ama biraz yüksek çıkıyor tabisonuçta mekanik klavye.
Hayır hiç yaşamadım.Haklısınız.
Klavyede elektrik çarpma sorunu var mı ? Bir yerden duymuştumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.