Gamepower Warlock tuş basmıyor

Bütçe
1000 -1500

Tektan

Decapat
Daha fazla  
Klavyemin markası bu şekilde 2. 3. senesi var belirli tuşlar bazen basıp bazen basmıyor bazen de takılı kalıp basıyor. neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyemin markası bu şekilde 2. 3. senesi var belirli tuşlar bazen basıp bazen basmıyor bazen de takılı kalıp basıyor. neden olabilir?
Aynı klavyeyi 5-6 sene önce ben de kullandım. Kronik sıkıntılı bir model. Şansın varsa değiştirmeni öneririm.

Tuşların içine toz vs. kaçmış olabilir, temizleyip deneyin bence. Ya da bozulmuştur

Garantisi bittiyse deneyebilirsiniz benimde basmayan bir mekanik klavyem vardı geçici çözüm buydu. Önce keycapsi çıkarın ve ucu sprey şeklinde fıs fıslı bir şişeye kolonyağı koyun. Onun üst basma yerini çıkarın sadece basınca sıkan kısmı çubuğu kalsın. Switchin altına ve üstüne sıkın kısaca linke tıklayın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tuşların içine toz vs. kaçmış olabilir, temizleyip deneyin bence. Ya da bozulmuştur.

Komple temizledim maalesef aynı.

Deneyeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…