Samet Demirbaş
Decapat
- Katılım
- 24 Mart 2019
- Mesajlar
- 91
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Burada yalan atacak bir durum yok. Kullandım ve söylüyorum. Ayrıca Kaliteli olduğundan bahsetmedim. Rampage'den iyi dedim. dilerseniz klavyenin resmini hatta videosuyla ve faturasıyla size atarım hiç sorun değil. Şuan klavye olarak ''Hyperx Alloy FPS RGB'' kullanıyorum. Yorum yaparken yazıyı dikkatli okuyun.@Samet Demirbaş İnatla kaliteli olduğunu söylüyorsunuz cidden gülüyorum, hayatınızda kaliteli klavye kullandınız mı, diye sormak istiyorum. Bahsettiğiniz firmaların ikisi de aynı halt. Yok yazmıyacağım iyi Sosyal'ler...
Haklısınız. İyi ki de para biriktirip Corsair K68 almışım. Onu geçtim, 220 TL civarına Gigabyte Force K83 satılıyor ve Cherry MX Red anahtarlara sahip. Aydınlatması yok ancak Gamepower gibi markaların içinden geçer. Bu arada Corsair K68'de de Cherry MX Red anahtarlar bulunuyor. Fakat bizim insanımız anlamıyor. İllaki Gamepower alacağım diye tutturuyorlar, sonra da arıza yapınca böyle konular açıyorlar.Sorun arkadaşın dediği gibi gayet açık, Gamepower. Bunu yaşayan tek siz değilsiniz. Klavye incelememde de bahsettiğim gibi bu tür klavyeler (JD, Motospeed, Gamepower VS.) 1 yıl sonra switchleri bozuluyor ya da en iyi ihtimal lehim atıyor. Elbette herkesde olacak diye bir zorunluluk yok ama çoğunluk bu şekilde. Bu yüzden bu tür markaları önermiyoruz ve sürekli almayın diyoruz. Ama dinleyen nerede? "Abİ mEqAnİq YaHu" diyorlar. Lafım size değil, yanlış anlamayın. Ucuz etin yahnisi diye bir söz vardır.
Gamepower kötü marka değildir.
Ne alakası var Allah aşkına. O zamanlar param yoktu bu klavyeyi aldım. Param olunca Hyperx'e geçtim. Hala neyi uzatıyorsunuz anlamış değilim. Daha kullanmamışsınız belliki yorum yapıyorsunuz. Bilmediğiniz ürünlere sağdan soldan duyduğunuz laflar ile, burada konuşmayın. Kalitesi zaten iyi değil. 136TL'ye aldım zamanında ben bu klavyeyi. Ne beklerdiniz?Bu markaları öneren kişilere karşı yumuşak tavırlı olamıyorum artık. İnsanları çöp ürüne yönlendiriyorlar sonra aynı adamlar burda konu açınca benimkine bir şey olmadı diyip çıkıyor.
Cümlesi zaten ayrı komik. Evime çöp tenekesi olarak sokmam bu markaların ürünlerini. Malzeme kaliteleri vasat. Eğer GP ürünlerini çok beğeniyorsanız Hyperx ürünlerine geçmezdiniz.
Lafı ağzımdan aldın.@Samet Demirbaş İnatla kaliteli olduğunu söylüyorsunuz cidden gülüyorum, hayatınızda kaliteli klavye kullandınız mı, diye sormak istiyorum. Bahsettiğiniz firmaların ikisi de aynı halt. Yok yazmıyacağım iyi Sosyal'ler...
Ya arkadaşlar anlama kıtlığınız falanmı var? Ben klavyeyi övmedim. Arkadaş kullanmış bozulmuş normaldir çünkü ucuz klavye. Ama ben kullandım sorun yaşamadığmı söyleyince sanki ''FETOCU'' muamelesi yedim arkadaştan. Biraz mantıklı düşünün ben o klavyeyi aldığım zaman ''Cooler Master'' falan görmedim. Klavyeyi gördüm,araştırdım ve aldım. Herhangi bir sorun yaşamadığımı söylüyorum size. Siz de markayı savunuyorsun diyorsunuz. Okumadan yorum yapmayın anlamaya çalışın biraz. @FantastikTürk Discod falan varsa at konuşalım böyle olmayacak.Lafı ağzımdan aldın.
@Samet Demirbaş Lütfen şaka yaptığınızı söyleyin, gerçi çok ciddi duruyorsunuz ama
Şaka bir yana zamanında diyorsunuz, hangi zaman? "Zamanında" Cooler Master MasterKeys Lite L "COMBO" klavye ve fare seti 167 TL idi ona bakılırsa.
Ya arkadaşın konusunu da kirletmek istemiyorum daha fazla ama en azından son bir şey yazayım. Kimse kullanmadan atmıyor bunları. Gamepower Warlock da kullandım, Motospeed CK108 de (Benim değildi, ben hiçbir zaman almadım bunları merak etmeyin...) ve şu anda Masterkey Lite L kullanıyorum ve diyebilirim ki ikisini de 2 ye katlayıp 5'e böler. Güya yukarıdakiler mekanik olacak ancak nedense mekanik hissiyatı bile yok, Masterkeys Lite yarı mekanik olmasına karşın diğerlerinden daha iyi mekanik hissi veriyor. Güya diğerlerinin 50M tuş ömrü olması lazım ama sonuç ortada. Bir kere tuşlara dokunduğunuzda switchlerin kalitesini anlıyorsunuz.
Rampage de kullandım ve aynısını tekrar tekrar söylüyorum. Her ne kadar JD kullanmasam da çok açık aynı şeyin mavisi.
Masterkeys Lite'dan başka alternatifler de var elbette beğenmiyorsanız. SS Apex 150, Corsair K55, HyperX Alloy Core RGB falan diye uzar.
Yazdığınız hiçbirşey mantıklı değil. Gerçekten güle güle bir hal oldum.@FantastikTürk A marka kötü marka değildir, demek bu marka kaliteli demek, arkadaş bunu anlayamıyor, kendinizi yormayın, yoksa ceza alıcağız, bildirimleri kapatın ve rahatlayın
Klavyeyi 130 tl ye almıştım indirimli ve tek paramdıArkadaşların dediği gibi garantiye yollayın öncelikle.
Yaklaşık 200 TL klavye o fiyat aralığında güzel klavyeler vardı, keşke konu açsaydınız daha öncesinde. Biz uyarıyoruz olabildiğince burda bazı insanlar bildiklerine devam ediyor ve sonrası genelde bu şekilde oluyor.
Klavyeyi 130 tl ye almıştım indirimli ve tek paramdı@NecoTheGrim O klavyeyi aldığınız fiyata çok daha iyi markaların klavyeleri satılıyor ki zaten. Masterkeys Lite L başı çekiyor ek olarak Steelseries Apex 150, Corsair K55 VS... Ve şunu söyleyeyim Masterkeys Lite L'in yarı mekanik swtichleri o Gamepower, JD, Motospeed gibi markalardan çok daha iyi mekanik hissi veriyor.
Yanlış anlamayın, sadece bilgilendirmek istedim bir daha bu hataya düşmeyesiniz diye.
Şu anda yapabileceğiniz şey garantiye göndermek olur arkadaşların da dediği gibi.
Klavyeyi gameekstra dan almıştım ama şuan şehir dışındayım.Garantiye yollamak gibi bir seçeneğim yok.Büyük ihtimal civardaki teknik servislerden birine gidecem.Önerir misiniz ?Arkadaşların dediği gibi garantiye yollayın öncelikle.
Yaklaşık 200 TL klavye o fiyat aralığında güzel klavyeler vardı, keşke konu açsaydınız daha öncesinde. Biz uyarıyoruz olabildiğince burda bazı insanlar bildiklerine devam ediyor ve sonrası genelde bu şekilde oluyor.