Gamepower Warlock vs Corsair K55 vs Asus K5

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
3 tane klavye arasında kaldım. Oyun ve kod yazmak için kullanacağım.

• Gamepower Warlock Kırmızı Switch
• Asus Tuf Gaming K5 Mech-Brane Rgb
• Corsair K55

gamepower warlock blue switch kullanıoyrum çok güzel herhangi bir eksi yan bulamadım
ama asus tuf gaming serisi askeri koşullarda test ediliyor yani çok sağlam ben asus tuf gaming k5 öneririm

gamepower warlock blue switch kullanıoyrum çok güzel herhangi bir eksi yan bulamadım
ama asus tuf gaming serisi askeri koşullarda test ediliyor yani çok sağlam ben asus tuf gaming k5 öneririm

Bana basma hissiyatı güzel olan bir klavye lazım. Şuan 10 liralık bir casper klavye kullanıyorum. Yeni alacağım klavyeyi kullandığımda arada ki farkı görmek istiyorum. Asus yarı mekanik bir klavye mi? Hissiyatı iyi midir?

Klavye eline ulaştığında görüşlerini bizimle paylaşırsan sevinirim hayırlı olsun. 🙂
Teşekkür ederim :) Dün gece gameekstra üzerinden sipariş vermiştim. Bu firmanın sıkıntılarını görünce direkt olarak siparişi iptal ettirdim. Şimdi hepsiburada üzerinden tekrar sipariş vereceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı