Hocam Gamepower önerilmiyor. ve Corsair ile kıyaslamanız çok kötü yani CORSAİR her türlü.Klavye almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkürler. Gamepower Warlock mavi switch mi yoksa Corsair K55 mi? Hangisini almamı önerirsiniz? İyi Sosyal'ler.
Gamepower ürünlerini kullanan biri olarak katılmadığımı, çoğu markada yaşadığım hiç bir sorunu yaşamadığımı belirtmek isterim. İyi forumlar.Hocam Gamepower önerilmiyor. ve Corsair ile kıyaslamanız çok kötü yani CORSAİR her türlü.
Neye göre önerirsiniz parası boşuna gitsin diye mi? Corsair gibi bir markanın klavyesini almak varken Gamepower gibi üzerine etiket basıp biz ürettik diyen firma mı? Tabi ki de Corsair.Warlock bende şu an var kullanıyorum benim sevdiğim ve bayağıdır da kullandığım bir ürün. Klavyeleri işim gereği hor kullanıyorum çok kullanıyorum. Yeni modelleri çıktı onlara bakabilirsiniz Gamepower öneririm.
Bence sizin sorununuz fanboyluktur.Gamepower ürünlerini kullanan biri olarak katılmadığımı, çoğu markada yaşadığım hiç bir sorunu yaşamadığımı belirtmek isterim. İyi forumlar.
Gereksiz bir tavrınız var, bir şeylerin fanı olmak istiyorsanız buyrun yolunuza devam edin. Ben kullandığım ürün için fikrimi paylaştım. Umarım bu Corsair fanboylugunuz için size klavye hediye ederler. Gereksiz muhabbet ile de konu içeriğini karıştırmayın. Ben bayağıdır kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Diyeceğim budur. Olgun insan tavırlı geçirebileceğiniz forumlar diliyorum.Neye göre önerirsiniz parası boşuna gitsin diye mi? Corsair gibi bir markanın klavyesini almak varken Gamepower gibi üzerine etiket basıp biz ürettik diyen firma mı? Tabi ki de Corsair.
Bence sizin sorununuz fanboyluktur.
Fanboyluk mu? Gamepower ile Corsair kapışamaz. Corsair öyle çin malı alt depoda kalitesiz malzemelerle üretilen bir marka değildir kendi fabrikaları var. Gidip bakabilirsiniz, sayın donanım arşivi izleyen genç.Gereksiz bir tavrınız var, bir şeylerin fanı olmak istiyorsanız buyrun yolunuza devam edin. Ben kullandığım ürün için fikrimi paylaştım. Umarım bu Corsair fanboylugunuz için size klavye hediye ederler. Gereksiz muhabbet ile de konu içeriğini karıştırmayın. Ben bayağıdır kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Diyeceğim budur. Olgun insan tavırlı geçirebileceğiniz forumlar diliyorum.
Ahh ah bize genç diye hitap eden çocuğun nickine bakmadan duramıyorum. İnsanoğlu öyle ki kendinin katili, kibri ve egosu. Ben burada konu açmış dostuma, uzun zamandır kullandığım ürünün hiçbir sıkıntı çıkarmadığını, bir konu da beni üzmediğini belirttim. Ben ürünü aldığımda Türkçe bir tane kaynak ya da video yoktu ama anladığım kadarıyla YouTuberlerin iyi bir genç takipçisi kardeşimizsin. İyi seyirler. İyi forumlar.Fanboyluk mu? Gamepower ile Corsair kapışamaz. Corsair öyle çin malı alt depoda kalitesiz malzemelerle üretilen bir marka değildir kendi fabrikaları var. Gidip bakabilirsiniz, sayın donanım arşivi izleyen genç.
Keşke kendiniz marka nedir diye bilseniz. Sanırım siz şu oluyorsunuz ben bunu kullandım aman malzemesi önemli değil al geç olum Corsair gibi dünyaya adını duyurmuş marka varken. Boş boş konuya öneri yaptınız.Ahh ah bize genç diye hitap eden çocuğun nickine bakmadan duramıyorum. İnsanoğlu öyle ki kendinin katili, kibri ve egosu. Ben burada konu açmış dostuma, uzun zamandır kullandığım ürünün hiçbir sıkıntı çıkarmadığını, bir konu da beni üzmediğini belirttim. Ben ürünü aldığımda Türkçe bir tane kaynak ya da video yoktu ama anladığım kadarıyla YouTuberlerin iyi bir genç takipçisi kardeşimizsin. İyi seyirler. İyi forumlar.