Gamepower Warlock vs Corsair K55

Şu Gamepower ve James Donkey olayı çok bozdu forumu çıktıklarından beri.

Uğraşmayın abi boşverin, tavsiyenizi bulunun geçin. Gereksiz tartışmaya ne gerek var.
 
Şu Gamepower ve James Donkey olayı çok bozdu forumu çıktıklarından beri.

Uğraşmayın abi boşverin, tavsiyenizi bulunun geçin. Gereksiz tartışmaya ne gerek var.
Hocam Corsair varken gamepower nedir ya . sinirim bozuldu vallahi marka bilinmiyor edilmiyor. bakın ben size atayım onun asıl halini.
Tahmini Teslimat Zamanı
bunu alın daha iyi.
 
Warlock metal kasa, Outemu red switchli (blue versiyonu da varmış) mekanik bir klavye. Klavyede senin için önemli olan şey mekanik olmasıysa alınabilir. Ben bu klavyeyi kullandım bir internet cafede tesadüfen ve hiç fena bulmadım. Ayrıca klavye öyle 3 gün kullandım bozuldu gibi bir ürün değil bence. Tam 6 sene Casper kasanın yanında hediye gelen üzerinde Casper markası bulunan bir klavye kullandım, defalarca sıvı teması da oldu ama klavye hâla tıkır tıkır çalışır vaziyette.

Düzenleme: Bu yazıyı yazdıktan sonra gördüm, konuyu incelemekte fayda var. Ayıplı mal her üründe denk gelebilir ama garantisinden emin olduktan sonra sıkıntı olmaz. Burada ürünü kullanıcı hatası deyip geri gönderildiğinden bahsetmiş arkadaş: Gamepower Warlock neden alınmaz?
 
Son düzenleme:
Valla mekanik Corsair alacak param olsa alırdım ama Warlock aldım. Ocak ayında 130 TL'ye almıştım.
Gamepower Warlock Kırmızı Switch
Herhangi bir sorun yaşamadım 130 TL için uygun ama bütçen artıyorsa zaten git bilindik markalardan al derim. Kıyasladığın ürünler zaten bir değil. Unutmamak lazım ki teknoloji tamamen para işi bütçene göre sistem kuruyorsun
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bütçeyle alakalı marka seçimi, güle güle kullan. İki arkadaşım da mevcut baya memnunlar.
 
Benim de soruyu sorma amacım tam olarak şuydu; Gamepower Warlock 210 TL, Corsair K55 250 TL beni kararsızlığa sürükleyen şey bu oldu ve bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum. Ayrıca herkese yorumları için teşekkürler, İyi forumlar.
 
Gamepower tavsiye eden birisi ile tartışmak başlı başına bir hata. Genelde kendilerine asla fikrini değiştirmesi için yardımcı olamıyoruz.
Corsair K55 kullanan birisi olarak 4-5 aylık kullanım sürem oldu ve tavsiye ederim. Tek sorunu piano black olan üst kısmının toz tutması. Onun dışında sorun yaşamadım. Corsair alın rahatınıza bakın.
 
Ya siz nasıl Corsair ile Gamepower'ı karşılaştırırsınız. Corsair ezer geçer Allah aşkına.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…