TheLunar
Hectopat
Daha fazla
Bu iki klavye arasında kaldım. Ve ikisinde de beğenmediğim yerler var:
Gamepower'ın tasarımını pek beğenemedim numpad olmamasından kaynaklı sanırım daha önce hiç numpadsiz klavye kullanmadığımdan bir ön yargım var.
Redragon'un tasarımı vs. çok hoşuma gitti fakat Blue Switch var. Blue Switch çok ses çıkartıyor ve kulak ağrıtır diyorlar bu yüzden ona karşıda bir ön yargım var.
Redragon'un red Switch olan versiyonu olsa onu almak isterdim.
Sizce ne yapmalıyım?
www.akakce.com
www.akakce.com
Gamepower'ın tasarımını pek beğenemedim numpad olmamasından kaynaklı sanırım daha önce hiç numpadsiz klavye kullanmadığımdan bir ön yargım var.
Redragon'un tasarımı vs. çok hoşuma gitti fakat Blue Switch var. Blue Switch çok ses çıkartıyor ve kulak ağrıtır diyorlar bu yüzden ona karşıda bir ön yargım var.
Redragon'un red Switch olan versiyonu olsa onu almak isterdim.
Sizce ne yapmalıyım?

Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.139,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 629,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!