E Ertugrulll Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 32 12 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım. İkisinde Blue switch. Hangisi daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2019
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2019 #2 Ben önermiyorum. Işık olmasın Gigabyte Force K83 alın bu klavyelerden daha iyi olur. Cherry MX switchleri kullanıyor alabileceğiniz tüm klavyeler içersininde en iyi switchler. FPS türü oyunlar oynuyacaksanız red switch almak daha iyi olur. Oyun oynarken RGB rahatsız ediyor ve zaten görmüyorsunuz hatta yazı yazarken monitörden gelen ışık yeterli olur.
Ben önermiyorum. Işık olmasın Gigabyte Force K83 alın bu klavyelerden daha iyi olur. Cherry MX switchleri kullanıyor alabileceğiniz tüm klavyeler içersininde en iyi switchler. FPS türü oyunlar oynuyacaksanız red switch almak daha iyi olur. Oyun oynarken RGB rahatsız ediyor ve zaten görmüyorsunuz hatta yazı yazarken monitörden gelen ışık yeterli olur.