H Hasan basri kara Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 34 8 Ekim 2020 #1 Gamepower Warlord 7.1 RGB Gaming kulaklık. Bu kulaklık nasıl almaya değer mi? Bir de klavye alacağım 200 300 arasında kulaklık tavsiyesi de olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Gamepower Warlord 7.1 RGB Gaming kulaklık. Bu kulaklık nasıl almaya değer mi? Bir de klavye alacağım 200 300 arasında kulaklık tavsiyesi de olabilir.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 8 Ekim 2020 #2 Hasan basri kara dedi: Gamepower Warlord 7.1 RGB Gaming kulaklık. Bu kulaklık nasıl almaya değer mi? Bir de klavye alacağım 200 300 arasında kulaklık tavsiyesi de olabilir. Genişletmek için tıkla... İyi diyenler var kötü diyenler var ben orta taraftayım paranı biriktirip daha iyisini alabilirsin.
Hasan basri kara dedi: Gamepower Warlord 7.1 RGB Gaming kulaklık. Bu kulaklık nasıl almaya değer mi? Bir de klavye alacağım 200 300 arasında kulaklık tavsiyesi de olabilir. Genişletmek için tıkla... İyi diyenler var kötü diyenler var ben orta taraftayım paranı biriktirip daha iyisini alabilirsin.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Hasan basri kara dedi: Gamepower Warlord 7.1 RGB Gaming kulaklık. Bu kulaklık nasıl almaya değer mi? Bir de klavye alacağım 200 300 arasında kulaklık tavsiyesi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim gayet iyi ama fazla paranız varsa daah iyisini alabilirsiniz.
Hasan basri kara dedi: Gamepower Warlord 7.1 RGB Gaming kulaklık. Bu kulaklık nasıl almaya değer mi? Bir de klavye alacağım 200 300 arasında kulaklık tavsiyesi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim gayet iyi ama fazla paranız varsa daah iyisini alabilirsiniz.