Gamepower WQ35 sisteme sorun çıkartır mı?

Wq35

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Gamepower WQ35''
Merhaba, Gamepower WQ35 monitörü beğendiğim için aldım. Öncesinde çok araştırma yapmadığım için iyi mi yaptım kötü mü yaptım net bilinmez. Ekran kartı ve monitör uyumları hakkında pek bilgi sahibi değilim. 3440*1440 bir monitör olduğundan 4 serisi ekran kartları ile kullanımları uygun deniliyor. Kullanmış olduğum sistem MSI RTX 2060 ekran kartı ve Ryzen 5 3600 işlemci. Geniş ekranda çok performans beklemeden MMO tarzı oyunlar oynuyorum. Sistemi çok zorlar ve ömrünü çok tüketir mi? Bunun hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Teşekkürler, saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
2060 ve 3600 olan bir sistem için absürt bir monitör almışsınız.
Gamepower zaten önermiyoruz. İyisi kötüsünü aldığınız için konuşmaya gerek yok.
Oyunlarda ki performans oyuna göre üzecektir. Sorundan kastınız yüksek FPS alamamak olur.
RTX 2060 çünkü 1080p kartıdır.

Biilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki kullanmakta olduğum sistemi çok zorlayıp ömrünü fazla mı tüketir. Yakın çevremden birkaç aya sistem bozulur gibi uyarılar aldım ne derece doğrudur?

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki kullanmakta olduğum sistemi çok zorlayıp ömrünü fazla mı tüketir. Yakın çevremden birkaç aya sistem bozulur gibi uyarılar aldım ne derece doğrudur?

Son düzenleme:
Ömür tükenme diye birşey söz konusu değil. Bir kere ömür tükenmesi demek sistemin bozulması demekte değil.

Size tavsiyem iade edip sisteminize daha uygun bir monitör almanız.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki kullanmakta olduğum sistemi çok zorlayıp ömrünü fazla mı tüketir. Yakın çevremden birkaç aya sistem bozulur gibi uyarılar aldım ne derece doğrudur?

Doğru değil. Sistem zaten oyuna göre zorlanacağı için düşük FPS vermeye başlar. Senden bundan rahatsız olursun. Durum budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…