Merhabalar arkadaşlar, çok uzun zamandır monitör arayışı içindeyim ama fiyatlar malum çok yüksek artık Gamepower tarzı markalara yöneldim ASUS, MSI, AOC gibi markalar hem pahalı hem de özellikleri bu monitöre göre "çok" düşük. Sizce Gamepower nasıl? Lütfen sadece kullananlar yazsın gelip de burada hiç yüzünü dahi görmeyen insanlar sırf kötülemek için kötü demesin, özellik olarak çok hoşuma gitti 400/cd parlaklık 240Hz 1500CURVEd HDR 400 1ms pivot monitör piksel aralığı da gayet düşük. Mükemmel özelliklere sahip ASUS VG259QM bile böyle değil. Bu monitörü almayı düşünüyordum ama buna göre oldukça düşük 3000:1 kontrastı var Gamepower'ın daha ne olsun?
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!
www.monsternotebook.com.tr
1999 TL'ye Monster'in 27 inç 240Hz 1ms monitörü var üstelik VA panel bunu almanızı öneririm.
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!
www.monsternotebook.com.tr
1999 TL'ye Monster'in 27 inç 240Hz 1ms monitörü var üstelik VA panel bunu almanızı öneririm.
Hepsiburada'da 4ms yazıyor ama Monster'in kendi sitesinde 1ms yazıyor Hepsiburada bazen özellikleri yanlış yazabiliyor Monster'in sitesinde 1ms yazdığına göre 1ms'tir merak etmeyin.
Powerboost M2150VH 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
Epey sitesinde Power Boost monitöre TN panel derken Hepsiburada sitesinde VA panel diyor.
Powerboost M2150VH 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
Epey sitesinde Power Boost monitöre TN panel derken Hepsiburada sitesinde VA panel diyor.
mprt tepki süresi "moving picture response time" olarak geçer ve adından da anlaşılacağı üzere oyun ayarlarından alışık olduğumuz "Motion blur" ile alakalı. GTG tepki süresi ise piksellerin renk geçişleriyle alakalı.
Araştırdım böyle bir yazı çıktı ama tam olarak kavrayamadım mprt 4ms mi yazıyor?