Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 1 Eylül 2023 #1 Orkun Işıtmak'ın son videosunda denk geldim, fakat pek emin olamadım nedir bu gamer arena, kullanan veya kazanan varsa yorumlarını yazabilir mi?
Orkun Işıtmak'ın son videosunda denk geldim, fakat pek emin olamadım nedir bu gamer arena, kullanan veya kazanan varsa yorumlarını yazabilir mi?
5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 1 Eylül 2023 #2 Güzel bir platform. Ama orkundaki gibi her el bot gelmiyor. Kazanması çok zor yani girmeyin hiç kumar gibi bir şey. Hatta direkt kumar.
Güzel bir platform. Ama orkundaki gibi her el bot gelmiyor. Kazanması çok zor yani girmeyin hiç kumar gibi bir şey. Hatta direkt kumar.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 1 Eylül 2023 #3 508026 dedi: Güzel bir platform. Ama orkundaki gibi her el bot gelmiyor. Kazanması çok zor yani girmeyin hiç kumar gibi bir şey. Hatta direkt kumar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam fakat yinede bir şansımı denemek istiyorum. Peki bunun play store de uygulaması varmı ben yazmama rağmen bulamadım.
508026 dedi: Güzel bir platform. Ama orkundaki gibi her el bot gelmiyor. Kazanması çok zor yani girmeyin hiç kumar gibi bir şey. Hatta direkt kumar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam fakat yinede bir şansımı denemek istiyorum. Peki bunun play store de uygulaması varmı ben yazmama rağmen bulamadım.