Gamer Laptop Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

33125

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar bu yaz kendime bir oyuncu laptopu almak istiyorum ama ultrabook tarzı ancak pek karar veremedim sizden yardımlarınızı bekliyorum.

Şuan için bulduklarım :

İlk olarak linkteki MSI Ghost Core modelini gördüm. ( MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar )

Daha sorna inceleme videosu araken Tecnopat'ın
MSI Ghost Pro incelemesine denk geldim. (Ghost core incelemesi bulamadım.)
MSI GS60 2QE Ghost Pro İncelemesi - YouTube
Ancak bu bilgisayarında bir satın alma linki bulamadım.

Sizden istediğim şey ise bana bir öneri yapmanız yada bu iki cihaz arasından hangisini almalıyım önermeniz.

Yeni Cihaz önerirken;
-Sdd olmalı. (64, 128 fark etmez.)
-Gösterdiğim iki cihaz gibi ince bir tasarımı olmalı.
-Fiyat sınırı ise 3000-3500 arası. (Zor durumda fiyatı baya zorlaya bilirim.)

MONSTER® ABRA A5 V4.1.4 modeli.

Fiyatına baktımda baya derken 4 milyara kadar kast etmiştim. 5.500 tl diyor. :D (Yinede Saol)

Arkadaşım oyuncu bilgisayarı düşünüyorsun da neden dizüstü ?
Neyse önerilen bilgisayarlar ve düşündüğün bilgisayar her ne kadar işlemcileri iyi olsa da bazı parçalar kötü oluyor bir oyuncu için.
Şahsen bana yetmeyen parçaları sıralarsam ;
  • Ekran kartı 2 GB 256 bit üzerine çıkamıyor,
  • SSD olmuyor,
  • Ve bazı bilgisayarlarda ısınma sorunu oluyor 6 ayda bir temizlenmesi ve macunlanması gerekiyor.
Bu yüzden kendi bilgisayarımı kasa olarak topladım 2.5 milyar gibi bir fiyata denk geldi.
Önerilen dizüstü bilgisayarlardan daha iyi bana göre. :)
Kolay gelsin iyi forumlar.

Son düzenleme:
Arkadaşım oyuncu bilgisayarı düşünüyorsun da neden dizüstü ?
Neyse önerilen bilgisayarlar ve düşündüğün bilgisayar her ne kadar işlemcileri iyi olsa da bazı parçalar kötü oluyor bir oyuncu için
Şahsen bana yetmeyen parçaları sıralarsam ;
  • Ekran kartı 2 GB 256 bit üzerine çıkamıyor,
  • SSD olmuyor,
  • Ve bazı bilgisayarlarda ısınma sorunu oluyor 6 ayda bir temizlenmesi ve macunlanması gerekiyor.
Bu yüzden kendi bilgisayarımı kasa olarak topladım 2.5 milyar gibi bir fiyata denk geldi.
Önerilen dizüstü bilgisayarlardan daha iyi bana göre. :)
Kolay gelsin iyi forumlar.

Biliyorum genelde herkes aynısı söylüyor ama ben genelde bilgisayarımı yanımda çok taşımayı seven biriyim peki söyle bir şey yapsam mantıklı olur mu ?

Odamda zaten kişisel bir televizyonum var.Bir konsol(PS4) alsam ekstrada bir ultrabook alsam nasıl olur.(Konsolarada oyun fiyatları biraz tuzlu oluyor ama. :D )

Biliyorum genelde herkes aynısı söylüyor ama ben genelde bilgisayarımı yanımda çok taşımayı seven biriyim peki söyle bir şey yapsam mantıklı olur mu ?

Odamda zaten kişisel bir televizyonum var.Bir konsol(PS4) alsam ekstrada bir ultrabook alsam nasıl olur.(Konsolarada oyun fiyatları biraz tuzlu oluyor ama. :D )

Şimdi senin dediğine gelecek olursak PS4 almak da seni kurtarmaz .
Örneğin ; GTA V ilk PS4 ' e çıktı . Burada sorun yok tamam ama şu an bilgisayarlardaki grafiklerle aynı grafiklere sahip değildi ? Ayrıca çok da pahalıydı . Bundan ötürü PS4 almanı da tavsiye etmem .
Şimdi ben ne kullanacağım o zaman diyorsun . :) Bende 4 ay önce falan PS4 düşünüyordum sonra aklıma geldi bu yazdıklarım .
Dedim ki kendime bu sene ucuz fiyatlı 2 milyar gibi bir fiyatta masaüstü bilgisayar toplarım , yanında da zaten kendi dizüstü bilgisayarım var . Eğer gidilecek yerler olursa dizüstü bilgisayarımı götürürüm dedim .
Ama sende dizüstü bilgisayar yoksa eğer sende bu sene masaüstü bir bilgisayar toplarsın yaklaşık 2 milyarlık , seneye de ucuz yollu 1,5 - 2 milyarlık yine seni kurtaracak bir sistemi olan dizüstü bilgisayarlardan alırsın .
Kolay gelsin iyi forumlar . :)

Şuan elimde Casper Nirvana Laptop var. (Aldıgım güne lanet olsun.)
Tökezlemeye başladı arada açılmıyor ekran falan tuhaflaşıyor zaten yavaş açılan cihaz iyice yavaş açılmaya başlayınca dedim değişim vakti geldi.
O zaman ben bir sene daha bu cihaz ile idare edeyim 1,5 sene sorna üniversite gittigimde (İnşallah :D ) kendi evime sistem toplar ihtiyacıma görede bir taşınabilir pc alırım.

Peki bir sey sormak istiyorum bir ultrabook Minecraft , Sanctum 2 , Don't Starve gibi oyunları kaç fpsde oynatır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı