3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 26 Şubat 2024 #11 Mando9098 dedi: Bu kadar abartılı yapmaya gerek yok. Ayrıyeten odada mangalmı pişecek? Detaylı bilmiyorum hocam benim aklımdada buna benzer bir fikir var lakin aklımdaki daha farklı bir şey pahalı tutacak ama çok iyi olacak eminim. Genişletmek için tıkla... Mangal pişirmeyecek o LED'ler elektrikle çalışıyor. Kısa devre durumunda eve veda edersin.
Mando9098 dedi: Bu kadar abartılı yapmaya gerek yok. Ayrıyeten odada mangalmı pişecek? Detaylı bilmiyorum hocam benim aklımdada buna benzer bir fikir var lakin aklımdaki daha farklı bir şey pahalı tutacak ama çok iyi olacak eminim. Genişletmek için tıkla... Mangal pişirmeyecek o LED'ler elektrikle çalışıyor. Kısa devre durumunda eve veda edersin.
I ImPc Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #12 YouTube görüyorum oda örneğin bir kısmı mor bir kısmı mavi o ışıklandırmayı naasıl yapacağım örnek bir ürün atabilir misiniz?
YouTube görüyorum oda örneğin bir kısmı mor bir kısmı mavi o ışıklandırmayı naasıl yapacağım örnek bir ürün atabilir misiniz?
Mertqed Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #13 Mando9098 dedi: Pamuk kullanarak LED'lerin üzerine yapıştırıyorlar ve bulut etkisi yaratıyor çok hoşuma gidiyor benim seneye bende gamer odası dizmeyi düşünüyorum. Eki Görüntüle 2126367 Genişletmek için tıkla... Nem toplanır böcekler için güzel bir yuva yangın anınada körükle gitmiş olursun önermem.
Mando9098 dedi: Pamuk kullanarak LED'lerin üzerine yapıştırıyorlar ve bulut etkisi yaratıyor çok hoşuma gidiyor benim seneye bende gamer odası dizmeyi düşünüyorum. Eki Görüntüle 2126367 Genişletmek için tıkla... Nem toplanır böcekler için güzel bir yuva yangın anınada körükle gitmiş olursun önermem.
Mando9098 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.163 Makaleler 12 Çözümler 32 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Asker 26 Şubat 2024 #14 Fikirlerimden birisi bu resimdeki gibi bir bulut yapıp ama sarı olacak şekilde ve üstüne Dragon Ball'dan Goku'yu koymak istiyorum. Biraz Dragon Ball aşıklıgı var bende aldırmayın.
Fikirlerimden birisi bu resimdeki gibi bir bulut yapıp ama sarı olacak şekilde ve üstüne Dragon Ball'dan Goku'yu koymak istiyorum. Biraz Dragon Ball aşıklıgı var bende aldırmayın.
I ImPc Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #15 Renk olarak izlemiş olduğum anime olan Demon Slayer'dan muichiro uygun olarak yapmak istiyorum yani biraz cyan tonlarında bir renk olacak.
Renk olarak izlemiş olduğum anime olan Demon Slayer'dan muichiro uygun olarak yapmak istiyorum yani biraz cyan tonlarında bir renk olacak.
Mando9098 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.163 Makaleler 12 Çözümler 32 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Asker 26 Şubat 2024 #16 Mertqed dedi: Nem toplanır böcekler için güzel bir yuva yangın anınada körükle gitmiş olursun önermem. Genişletmek için tıkla... Doğrudur detaylı bilgim yok. Sadece öneri verdim.
Mertqed dedi: Nem toplanır böcekler için güzel bir yuva yangın anınada körükle gitmiş olursun önermem. Genişletmek için tıkla... Doğrudur detaylı bilgim yok. Sadece öneri verdim.
I ImPc Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #17 Gamer odalarındaki duvarlarda olan ışıklandırmayı yapmak için ürün link olan var mı?
Mando9098 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.163 Makaleler 12 Çözümler 32 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Asker 26 Şubat 2024 #18 ImPc dedi: Gamer odalarındaki duvarlarda olan ışıklandırmayı yapmak için ürün link olan var mı? Genişletmek için tıkla... Resim ekler misiniz hocam?
ImPc dedi: Gamer odalarındaki duvarlarda olan ışıklandırmayı yapmak için ürün link olan var mı? Genişletmek için tıkla... Resim ekler misiniz hocam?
I ImPc Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #19 abdullahxtdp dedi: Yayın mı yapacaksın yoksa sadece kendin için mi? Genişletmek için tıkla... Kendim için ama ileride yayında yapabilirim.
abdullahxtdp dedi: Yayın mı yapacaksın yoksa sadece kendin için mi? Genişletmek için tıkla... Kendim için ama ileride yayında yapabilirim.
7 749715 Picopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 999 Çözümler 5 26 Şubat 2024 #20 ImPc dedi: Gamer odalarındaki duvarlarda olan ışıklandırmayı yapmak için ürün link olan var mı? Genişletmek için tıkla... Örnek resim atabilir misin ?
ImPc dedi: Gamer odalarındaki duvarlarda olan ışıklandırmayı yapmak için ürün link olan var mı? Genişletmek için tıkla... Örnek resim atabilir misin ?