Ö önemsiz biri alienx Yoctopat Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:06 #1 Gamer Power Fenix mouse cıkmıs kampanyadaymıs, 699 TL. Sizce alınır mı? Ben normalde VXE RE1 SE + alacaktım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 02:21
Gamer Power Fenix mouse cıkmıs kampanyadaymıs, 699 TL. Sizce alınır mı? Ben normalde VXE RE1 SE + alacaktım.
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.812 Çözümler 11 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 07:47 #2 Başka birisi aynı model üzerinden konu açtığında Fenix'in kronik sorunlarının olduğunu yazmıştı. Bu her elektronik üründe olabilecek bir şey lakin bu modelde biraz fazla asık sık şekilde yaşanıyormuş. Vxe Re SE+ al geç bence.
Başka birisi aynı model üzerinden konu açtığında Fenix'in kronik sorunlarının olduğunu yazmıştı. Bu her elektronik üründe olabilecek bir şey lakin bu modelde biraz fazla asık sık şekilde yaşanıyormuş. Vxe Re SE+ al geç bence.