Sugyex Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı Geforce GTX 1650 Anakart ? İşlemci intel CORE i5 10300H Arkadaşımla birlikte NFSU 2 oynamaya girecekken aşağıdaki hatayı aldım. İnternette baktım ama net bir sonuç alamadım. Çözümü var mı?
Arkadaşımla birlikte NFSU 2 oynamaya girecekken aşağıdaki hatayı aldım. İnternette baktım ama net bir sonuç alamadım. Çözümü var mı?
Caferistan Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:16 #2 Sugyex dedi: Arkadaşımla birlikte NFS'u 2 oynamaya girecekken aşağıdaki hatayı aldım. Eki Görüntüle 2410104 İnternette baktım ama net bir sonuç alamadım. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun var çözdüysen yardımcı olabilir misin? Artı 0 Eksi
Sugyex dedi: Arkadaşımla birlikte NFS'u 2 oynamaya girecekken aşağıdaki hatayı aldım. Eki Görüntüle 2410104 İnternette baktım ama net bir sonuç alamadım. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun var çözdüysen yardımcı olabilir misin?
KS KS Sugyex Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:51 #3 Caferistan dedi: Dostum sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun var çözdüysen yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu forumu 2 sene önce falan açmışım ve sen yazana kadar bu forum hakkında en ufak bir şey hatırlamıyordum ama sorun sanırım DNS adresinin değişikliliğiyle ilgiliydi. Veya VPN açıksa ondan da olabilir. Artı 0 Eksi
Caferistan dedi: Dostum sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun var çözdüysen yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu forumu 2 sene önce falan açmışım ve sen yazana kadar bu forum hakkında en ufak bir şey hatırlamıyordum ama sorun sanırım DNS adresinin değişikliliğiyle ilgiliydi. Veya VPN açıksa ondan da olabilir.